Yüklenme tarihi:

2013-06-26 21:02:37

Oynanma Sayısı:
6555 defa oynandı

Ben 10 ve Rook

    Tuşlar :

    fare

    Ben 10 ve Rook Oyunu


    Ben 10 ve Rook Oyunu oyna. Ben 10 omniverse'nin bu oyununda da Dr. Psychobos'a karşı Ben 10 ve Rook Oyna. Ben 10 Rook Oyunu her iki kahramanı da yönetebildiğimiz bir unity 3d oyun.

    Ben 10 ve Rook Oyunu Nasıl Oynanır;


    Play as guest yazısına tıklıyoruz. Oyun açıldıktan kısa süre sonra çıkan tanıtım yazılarındaki ok işaretlerine tıklayın. Ben 10 ve Rook Blonko ikilisinden hangisini yönetmek istiyorsak onun üzreine tıklayın. Oyuncumuzu hangi yöne hareket ettireceksek fare sol tuşuyla oraya tıklayın veya basılı tutun. Oyunu tam ekran oynamak için sağ üst köşedeki daireyi tıklayın. Oyunda karşımıza çeşitli kutular çıkacak. Bunları kırıp puan ve özellikler kazanacağız. Ben 10 ve Rook beraber uzay gemisinde ilerlerken karşılarına onları durdurmak için Dr. Psychobos'un canavarları çıkacak. Canavaraları yok etmek için Ben 10 ve Rook'un sahip olduğu çeşitli savaş güçlerinin bulunduğu bir menü alt kısımda açılacak. Ben 10'u aldığımızda bu menünün sol tarafından dönüşme gücünü kullanıyoruz. Dövüş sırasında da Ben 10 ve Rook arasında yönettiğimiz karakteri değiştirip özel güçlerini kullanabiliyoruz. Öfkeli Psychobos üzerimize daha çok adam gönderdikçe onları yok ederek ilerleyeceğiz. Gemideki ok işaretlerini takip ederek görevleri yerine getirip diğer yola geri dönüp yolumuza devam edeceğiz.

    Yolumuza devam etmek için bazı makinalarıda çalıştırmamız istenecek. Bölümün sonuna geldiğimizde oyunun hikaye kısmı açılıyor ve buradan sonra oyunun ana sayfasına dönüyor. Oyun bitti sanmayın. Tekrar play as guest seçeneğinden oyuna girdiğimizde özellik alma ve bölüm seçme sayfaları açılacak. Ben 10 ve Rook için ayrı ayrı özellikler alıp oynamak için bölümü seçerek farklı bir dünyada oyuna başlayabiliriz. Oyunun bu kısmında özellik menüsüne sağ üst köşedeki sarı işaretten girebiliriz.Ben 10 ve Rook Oyunu eğlenceli ve severek oynanılacağını düşündüğümüz güzel bir oyun olmuş. Ben 10 Omniverse Oyunlarından Ben 10 Rook Oyna. Oyun internet tarayıcısına kurulan unity 3d web player eklentisiyle açılmaktadır. Oyundedem.com olarak oyunu oynayan tüm oyunculara iyi eğlenceler dileriz.
  • Ben 10 ve Rook Oyunu Tam Çözümü Videosu

  • Yorumlar
    avatar
    daf
    2014-01-25 19:44:26
    açmıyooooo
    Yorum ekle



YENİ
OYUNLAR
Tadya Dondurma Dükkanı
2 Kişilik Go Kart Yarışı 3D
Kunduz Blokları 2
Hazel Bebek Bale Yapıyor
Raze 3
Maymunu Mutlu Et Bilim Kurgu 2
Tadya Çamaşır Günü
Hazel Bebek Çamaşır Yıkıyor
Krallığı Koru
Patlat Hayvanları Kurtar