Ben 10 ve Rook

Tuşlar :

fare

Ben 10 ve Rook Oyunu


Ben 10 ve Rook Oyunu oyna. Ben 10 omniverse'nin bu oyununda da Dr. Psychobos'a karşı Ben 10 ve Rook Oyna. Ben 10 Rook Oyunu her iki kahramanı da yönetebildiğimiz bir unity 3d oyun.

Ben 10 ve Rook Oyunu Nasıl Oynanır;


Play as guest yazısına tıklıyoruz. Oyun açıldıktan kısa süre sonra çıkan tanıtım yazılarındaki ok işaretlerine tıklayın. Ben 10 ve Rook Blonko ikilisinden hangisini yönetmek istiyorsak onun üzreine tıklayın. Oyuncumuzu hangi yöne hareket ettireceksek fare sol tuşuyla oraya tıklayın veya basılı tutun. Oyunu tam ekran oynamak için sağ üst köşedeki daireyi tıklayın. Oyunda karşımıza çeşitli kutular çıkacak. Bunları kırıp puan ve özellikler kazanacağız. Ben 10 ve Rook beraber uzay gemisinde ilerlerken karşılarına onları durdurmak için Dr. Psychobos'un canavarları çıkacak. Canavaraları yok etmek için Ben 10 ve Rook'un sahip olduğu çeşitli savaş güçlerinin bulunduğu bir menü alt kısımda açılacak. Ben 10'u aldığımızda bu menünün sol tarafından dönüşme gücünü kullanıyoruz. Dövüş sırasında da Ben 10 ve Rook arasında yönettiğimiz karakteri değiştirip özel güçlerini kullanabiliyoruz. Öfkeli Psychobos üzerimize daha çok adam gönderdikçe onları yok ederek ilerleyeceğiz. Gemideki ok işaretlerini takip ederek görevleri yerine getirip diğer yola geri dönüp yolumuza devam edeceğiz.

Yolumuza devam etmek için bazı makinalarıda çalıştırmamız istenecek. Bölümün sonuna geldiğimizde oyunun hikaye kısmı açılıyor ve buradan sonra oyunun ana sayfasına dönüyor. Oyun bitti sanmayın. Tekrar play as guest seçeneğinden oyuna girdiğimizde özellik alma ve bölüm seçme sayfaları açılacak. Ben 10 ve Rook için ayrı ayrı özellikler alıp oynamak için bölümü seçerek farklı bir dünyada oyuna başlayabiliriz. Oyunun bu kısmında özellik menüsüne sağ üst köşedeki sarı işaretten girebiliriz.Ben 10 ve Rook Oyunu eğlenceli ve severek oynanılacağını düşündüğümüz güzel bir oyun olmuş. Ben 10 Omniverse Oyunlarından Ben 10 Rook Oyna. Oyun internet tarayıcısına kurulan unity 3d web player eklentisiyle açılmaktadır. Oyundedem.com olarak oyunu oynayan tüm oyunculara iyi eğlenceler dileriz.

Reklam

Benzer
OYUNLAR
Hazel Bebek ve Arkadaşları
Hazel Bebek ve Köpeği
Koş ve Savaş
Koş ve Zıpla
Hazel Bebek ve Yavru Geyik
Deniz Kızı ve Prens
Süper Adam Vex 3
Anne ve Kızı Yüz Bakımı
Recep İvedik Soru Sor Cevaplasın
Uyurgezer ve Köpeği
Gomo ve Köpeği
Kırmızı ve Yeşil 2
Hazel Bebek ve Yaramaz Kedisi
Meyveler Kazana
Hazel Bebek ve Kardeşi
Sonucu 10