☆ yeni
♡ güzel
  • macera oyunları

    Macera

  • araba oyunları

    Araba

  • online oyunlar

    Online

  • futbol oyunları

    Futbol

  • savaş oyunları

    Savaş

  • balon patlatma oyunları

    Patlatma

  • zeka oyunları

    Zeka

  • bebek oyunları

    Bebek

  • nesne bulma oyunları

    Bulma

  • nişan oyunları

    Nişan

  • spor oyunları

    Spor

  • beceri oyunları

    Beceri

  • iki kişilik oyunlar

    İki

  • eğitici oyunlar

    Eğitici

  • yapboz oyunları

    Yapboz

  • boyama oyunları

    Boyama

  • yemek oyunları

    Yemek

  • giysi oyunları

    Giysi

  • savunma oyunları

    Savunma

  • unity 3d oyunlar

    3d

  • çizgi film oyunları

    Film

  • komik oyunlar

    Komik

  • müzik oyunları

    Müzik

  • işletme oyunları

    İşletme

  • dekorasyon oyunları

    Dekor

  • saç oyunları

    Saç

  • makyaj oyunları

    Makyaj

  • Hobbit: Goblin Kralı

    Tuşlar :

    hareket: yön tuşları, görünmezlik: aşağı yön tuşu, ateş: boşluk tuşu veya fare sol tuş, özel güç: boşluk tuşuna basılı tutma

    Büyücü Gandalf ve Hobbit cüceler çorak topraklarda. Beklenmedik yolculukta yeraltında Goblin kralı ile karşı karşıya geliyor. 3D yeni Lego macera oyunu.

    Hobbit: Goblin Kralı Oyunu Nasıl Oynanır;

    Yükleme tamamlandıktan sonra 1. bölüme tıklıyoruz. Açılan sayfada bölümdeki görevimiz ingilizce olarak yazıyor. İlk bölümde anahtarı buluyoruz, 2. bölümde ise tutsak arkadaşlarımızı goblinlerin elinden kurtaracağız. Ok işaretini tıkladığımızda oyun başlıyor. Sol üst köşede kalp şeklinde can hakları ve görev durumu gösteriliyor. Can hakkımız tükensede sorun olmuyor ve 3 can hakkıyla tekrar başlıyoruz. Yoldaki mavi ışıklardan 5 tane topladığımızda ise özel güç kullanılabiliyor. Büyücü Gandalf'ın karşısına çeşitli tuzaklar, Goblinler ve en tehlikeli olan Goblin Kralı çıkıyor. Görevi tamamladığımızda yeni bölüme geçiyoruz. Hobbit filminin karakterleri ile yapılmış oyun çorak topraklarda geçiyor. Ejderha Smaug yalnız dağ Erebor ve buradaki hazineyi elinde tutuyor. Gandalf ve Hobbit cüceler dağı tekrar ele geçirmek için yeni bir maceraya atılıyorlar. Bu kez cücelerin kahramanı Bilbo ve güçlü yüzük geri dönüyor! Yalnız dağın içine cüceler tekrar yerleşiyor ve bir cüce tekrar dağın kralı oluyor.

    Oyun dedem iyi eğlenceler diler.