Kahramanlar Okulu

Kahramanlar Okulu

Tuşlar:

hareket: yön tuşları, zıplama: c, dövüş: x, özel güç: boşluk tuşu
Kahramanlar Okulu oyunu oyna. Biyonik kahramanlar takımı kötü robotlar ile savaş yapıyor. Süper teknoloji ile dövüş ve görevi başarıyla tamamla.

Nasıl Oynanır;

Play yazılı butona basıyoruz. Tanıtım kısmını ok işaretlerinden geçelim. Şimdi bölüm için yönetmek istediğimiz oyuncuyu seçtiğimiz kahraman takımı sayfası açılacak. Deney Fareleri filmi karakterlerinden Adam, Bree ve Chase'den birini seçelim. Daha sonra ok işaretlerinden devam ettiğimizde oyun başlayacak. İlk bölümler oyunun nasıl oynandığıyla ilgili kahramanlık eğitimi ile başlıyor. Yolumuza çıkan tüm robotları dövüp parçalıyoruz. Yoldaki bazı makinaları parçaladığımızda içlerinden enerji ve can hakları çıkıyor. Sol üst köşede süper kahramanımızın resmini göreceksiniz. Bunun yanında yazan sayı kalan can hakkımızı gösteriyor. Hemen sol tarafında ise iki tane renkli çizgi var. Üstteki güç durumu altındaki ise özel yetenek kullanımı için kalan enerjiyi belirtiyor. Biyonik kahramanlar çeşitli özelliklere sahip. Özel gücü kullandığımızda hızlı hareket etme, lazer ateş gibi güçlerle robotları paramparça edecekler. Robotları geçip yolun sonuna ulaştığımızda bir sonraki göreve geçiyoruz. Süper kahramanlar okulu yeni maceracılarını bekliyor. Kahramanlar ekibi ile robotlarla savaş ve cesurca dövüş.

Lab Rats: Bionic Heroics

Sünger Bob Denizaltı

Sünger Bob Denizaltı
Hobbit: Goblin Kralı

Hobbit: Goblin Kralı
Peri Elbise Giydirme

Peri Elbise Giydirme
Ninja Kaplumbağalar Kanalizasyon Koşusu

Ninja Kaplumbağalar Kanalizasyon Koşusu
Ninja Kaplumbağalar: Canavar

Ninja Kaplumbağalar: Canavar
Peri Masalı

Peri Masalı
Okçu Adam

Okçu Adam
Ağaç Ev Yapma

Ağaç Ev Yapma
Lego Araba Yarışı

Lego Araba Yarışı
Matrak Futbol Maçı

Matrak Futbol Maçı
Arabalar Şimşek Hızı

Arabalar Şimşek Hızı
Demir Örümcek Adam

Demir Örümcek Adam
Arabalar 2 Şimşek Mekkuin Yarışı

Arabalar 2 Şimşek Mekkuin Yarışı
Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse
Hazel Bebek Yüzme Öğreniyor

Hazel Bebek Yüzme Öğreniyor
Süper kahramanlar Futbol

Süper kahramanlar Futbol
Süper Kahramanlar Dövüş

Süper Kahramanlar Dövüş
Adem ile Havva 10

Adem ile Havva 10