Koyunların Sorunu 2 Uzay

Tuşlar :

hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, koyun değiştirme: 1,2,3 veya fare ile sağ üst köşedeki koyun resimlerini tıklama

Koyunların Sorunu 2 Uzay Oyunu


Koyunların Sorunu 2 Uzay Oyunu Oyna. Koyunları eve götürme yeni maceramızda koyunlar uzaylılar tarafından kaçırılıp uzayda kayboluyorlar.

Koyunların Sorunu 2 Uzay Oyunu Nasıl Oynanır;


Start butonlarını tıklayıp devam edelim. Training ve Lost in Space seçenekleri gelecek. Training 3 kısa bölümden oluşan alıştırma kısmı. Burda koyunları nasıl hareket ettireceğimizi ve bölümlerde nasıl ilerleyeceğimizi kolayca görüyoruz. Koyunların sorunu uzay maceramız ise Lost in Space seçeneğinden başlıyor. Bu kısmı tıklayıp 1. bölümü seçerek oyuna başlıyoruz. 3 koyunumuzun özellikleri şöyle; 1. koyunumuzun adı Shirley büyük ve şişman olan, güç ve kuvvet gerektiğinde bu koyunu kullanıyoruz, 2. koyunumuz Shaun, yüksek yerlere zplamak gerektiğinde bizim yardımımıza bu koyun yetişecek, 3. koyun ise en küçükleri Timmy, küçük geçitlerden geçme ve koyunların sırtına çıkıp zıplama görevleri Timmy'ye düşüyor. Uzay üssünde hangi koyuna ihtiyacımız varsa onu alıyoruz. Sırasıyla koyunları çıkış kapısına getirerek bölümler geçiliyor. Koyunlarımız bu zor durumda da çorapların peşine düşücekler. Bölüm içerisinde bulunan çorapları alarak puan topluyoruz. Oyunda çıkış noktasına ulaşmamız o kadar da kolay değil! Karşımızda kapalı odalar ve bunları açmak için bulmacalı görevler bulunuyor. Her koyunu gitmesi gereken yere götürmeli ve engelleri sırasıyla aşmalıyız. Uzay gemisinde gelişmiş teknolojiler bulunuyor. Lazer tuzakları ve ışınlanma kabinleri gibi. Akıllı koyunlarla serüven dolu bir uzay macerası bizi bekliyor!

Oyun Dedem güzel vakit geçirmeniz dileğiyle iyi eğlenceler diler.
Benzer
OYUNLAR
Ateş Böceği 2
Jetski Yarışı 2
Kahraman Okçu 2
Maskeli Haydut 2
Köy Kurma 2
Toz Şeker Doldur 2
Mini Golf 2
2 Kişilik Savaş
Zombi Yolu 2
Maymunu Mutlu Et Ninjalar 2
Yeşil Kurbağa 2
2 Kişilik Araba Futbolu
Maymunu Mutlu Et Vahşi Batı 2
Hırsız Kardeşler 2
Arkadaşım Pedro 2
Bazukalı Çocuk 2