Yüklenme tarihi:

2013-12-05 21:04:36

Oynanma Sayısı:
5568 defa oynandı

Mutlu Maymun Asansör 2

    Tuşlar :

    fare

    Mutlu Maymun Asansör 2 Oyunu


    Mutlu Maymun Asansör oyunu 2. bölümü. Bulmacaları çöz ve mutsuz maymunu mutlu et. İpuçlarını topla, minik maymunları sevindir.

    Mutlu Maymun Asansör 2 Oyunu Nasıl Oynanır;


    Mutsuz maymunlardan istediğimizi seçelim. Her maymunun mutlu olduğunda sevinç gösterisi farklı oluyor. Next butonuna basalım. Maymunumuza şapka takmak istersek sol kısımdan seçim yapıp main menu butonuna basalım. Son olarak play butonundan oyuna başlıyoruz. Sol tarafta gördüğünüz asansör numaralarına basarak katlar arasında geçiş yapıyoruz. Her katta saklı oyuncak, kapı açacak anahtarlar ve diğer bir yerde kullanacağımız parçalar oluyor. Ayrıca bölüm içerisindeki şifreli kilitleri açmak için bulmaca şeklindeki ipuçlarını da araştırıp buluyoruz. Katlarda bulduğumuz anahtar gibi eşyaları gerekli yerlerde faremizle tutup kullanacağımız yere getiriyoruz. Mutlu maymun oyununun llk bölümde 2 kat buunuyor, bölümler geçildikçe kat sayısı artıyor. Minik maymunları mutlu etmek için oyuncakları toplayıp onlara veriyoruz. Sevimli minik maymunlar ve mutsuz maymun buna çok sevinecek.

    Oyun Dedem iyi eğlenceler diler.
  • Mutlu Maymun Asansör 2 Oyunu Tam Çözümü Videosu

  • Yorumlar
    Henüz yorum yapılmamış
    Yorum ekle



YENİ
OYUNLAR
Hazel Bebek Yumurta Boyama
Atv Motor Yarışı
Maymunu Mutlu Et Yumurta Toplama
Tank Gezisi
Hazel Bebek Dünya Günü
Çiftçi Yarışı
Şekil Değiştiren
Ninja Küp 2
Döndür Patlat
Kafesteki Hayvanlar