Aradaki Farkı Bulun

Aradaki Farkı Bulun

Tuşlar:

fare
Aradaki Farkı Bulun Oyunu Oyna. İki resim arasında ne fark var, bulabildiniz mi? 2 resimdeki 5 farkı bulalım. Resimli, yeni aradaki fark bulmaca oyunu.

Nasıl Oynanır;

New game yazılı butona basıyoruz. Bölüm listesi açılacak. Bölümlü fark bulma oyunu toplam 43 levelli. İlk sıradaki 1. bölüm resmini tıkladığımızda oyun başlıyor.

İki resim arasında 5 fark var. resimlerdeki bu farkları bulalım. Farkları bulduktan sonra geriye kaç fark kaldığı alt kısımdaki differances yazısının yanında yazacak. Bazı farkları bulmak zor olabilir. Bunun içinde oyuna yardım özelliği konulmuş. Aradaki farkı bulamadığımızda bunu kullanabiliriz. Alt tarafta reveal yazılı buton göreceksiniz. Burası pembe renk ile dolduğunda tik işareti çıkıyor. O zaman bunun üzerine tıkladığımızda 2 resimdeki farklardan birinin yeri gösterilecek. Yardımı kullanmada sınırlama yok ama önce farkları arayıp bulun, geriye kalan için kullanmak daha eğlenceli olacaktır. Resimler arasındaki farklar nesneler olabildiği gibi eşyaların üzerindeki desen gibi daha ufak ayrıntılarda olabilir. Fark bulma etkinliği süresiz, bulmak için istediğimiz kadar arayabiliriz. Okul öncesi ve büyükler için her yaştan insana hitap eden bölümleriyle yeni ve güzel bir resimli fark bulmaca kitabı oyunu. Resimlerdeki farkı arayıp buluyoruz.

İyi Eğlenceler.

Chocolate House

Sayı Bulma

Sayı Bulma
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Türkçe Nesne Bulma

Türkçe Nesne Bulma
Zor Fark Bulma 2

Zor Fark Bulma 2
Zor Fark Bulma

Zor Fark Bulma
Karanlık Ev

Karanlık Ev
Küçük Prens

Küçük Prens
Fark Nerede 6

Fark Nerede 6
Ormanda Fark Bulma

Ormanda Fark Bulma
Farklı Olanı Bul

Farklı Olanı Bul
Fark Nerede 5

Fark Nerede 5
Müzede Fark Bulma

Müzede Fark Bulma
Kedi Nerede

Kedi Nerede
Fark Nerede 4

Fark Nerede 4
Fark Nerede 3

Fark Nerede 3
7 Fark Bulmaca

7 Fark Bulmaca
9 Fark Bulmaca

9 Fark Bulmaca
Fark Nerede 2

Fark Nerede 2
Fark Nerede

Fark Nerede
Elmas Köyü

Elmas Köyü