Keskin Nişancı 2

Keskin Nişancı 2

Tuşlar:

dürbünü açma ve ateş: fare sol tuş, dürbünü kapatma: fare sağ tuş, yakınlaştırma: e, nefesini tutup yavaşlatma: boşluk tuşu, durdurma: esc
Keskin Nişancı 2 oyunu oyna. Usta sniper asker olarak düşman üs bölgesine baskın yapacağız. Nişan al ve görünmeden hepsini vur. 3D tüfek ile nişancılık oyunu.

Nasıl Oynanır;

Yüklemenin tmamlanmasını bekliyoruz. Oyun dosyası büyük olduğundan geçişlerde biraz bekleyeceğiz. yüklendikten sonra "Play" butonuna basaıyoruz. Ayar ve tüfek alma gibi geliştirmelerin yapıldığı sayafa açılacak. yine "play" butonundan devam edip geçiyoruz. Görev haritası gelecek. Burada ise sağ taraftan zor ve kolay seçimi yapılabilecek. "Next" butonundan ilerliyelim. Görev tanıtımı sayfası açılıyor. Buradan start" butonu ile oyuna başlıyoruz.

Usta bir keskin nişancı asker olarak görev yapacağız. Verilen görevler oldukça zorlu. Düşman askeri kuvvetlerin üslendiği bölgeye tek başımıza baskın düzenliyoruz. Sniper görevinde başarılı olmak için işimizi sessiz ve görünmeden halletmeliyiz. Hedeflerimizi tek tek avlıyoruz. eğer biri bizi görürse üzerinde soru işareti çıkıyor . Hemen onu bulup yok etmeliyiz. Yoksa çalan alarm vurulup yakalanmamıza yol açacak. Ateş ederken yakınlaştırma ve nefesimizi tutup hedefi yavaşlatma yeteneklerini kullanacağız. Görevi başarmak için süre sınırı konulmuş. Üst tarafta ne kadar vaktimizin kaldığı gösterilecek. Sağ üst köşede ise vurulan adam ve toplam hedef sayıları yazıyor. Güzel bir 3D nişancılık oyunu.

Oyun Türü;

HTML5 yapıdadır. Eklenti istemeden açılır.

Oyunun Orijinal Adı;

Stealth Sniper 2

Altın Avcısı 4

Altın Avcısı 4
Suçlu Kovalama

Suçlu Kovalama
Lazer Silahı

Lazer Silahı
Online 8 Top Bilardo

Online 8 Top Bilardo
Okçu Adam

Okçu Adam
Zıplayan Çekirge

Zıplayan Çekirge
Usta Okçu

Usta Okçu
Online Silahlı Savaş

Online Silahlı Savaş
Online Askeri Savaş

Online Askeri Savaş
Boş Kale

Boş Kale
Okçu Kral

Okçu Kral
Terörist Operasyonu

Terörist Operasyonu
Mini Futbol

Mini Futbol
Dart Atma

Dart Atma
Japon Okçu

Japon Okçu
Kuş Fırlatma

Kuş Fırlatma
Süper Bilardo

Süper Bilardo
Fare ve Arkadaşları

Fare ve Arkadaşları
Topçu Savaşı

Topçu Savaşı
Küp Düşürme

Küp Düşürme
Lazer Silah 4

Lazer Silah 4