Yeni Eşya Bulma

Yeni Eşya Bulma

Tuşlar:

fare
Yeni Eşya Bulma oyunu oyna. Yeni yılın karlı resimleri eşliğinde kayıp eşyaları arayıp buluyoruz. Oyunun içerisinde eşya ve fark bulma bölümleri bulunuyor.

Nasıl Oynanır;

Play butonuna basıyoruz. Bölüm listesi açılıyor. Toplam 12 bölüm var. 1. bölüm resmine tıklıyoruz. Çıkan yazıları continue butonuna basarak geçtiğimizde oyun başlıyor. İlk bölümde odadaki saklı eşyaları bulacağız. Alt tarafta bulmamız sitenen eşyalar gösterilecek. 10 tane eşya bulacağız. İlk olarak bize 5 tanesinin resmi gösterilecek. Eşyaları buldukça diğerleri de gösteriliyor. Eşya bulma oyunumuz yardımlı. Sol alt kısımda içerisinde hint yazısı bulunan bir çember göreceksiniz. Çember mavi renkle dolduğunda yardım kullanılabilir oluyor. Bu oyunumuzda yardım alma sayısı 3 ile sınırlandırılmış. Bunun için en son kalan bulamadığımız eşyalarda yardımı kullanmak daha iyi olacaktır. Yeni bölüm aralarında çıkan sandıkları tıklayıp geçiyoruz. Birde patlatma oyunu çıkıyor. Bunuda skip yazısından oynamadan geçebiliriz. Tercih size kalmış. Bulma oyunumuzun içerisinde farklı türde bölümler mevcut. Bazı bölümlerde eşyalar önceden gösterilip hafızamızda tutarak bulmaya çalışıyoruz. Bir başka bölümde ise her eşya için 10 saniye süre tanınıyor. Yine buna benzer bir bölümde 20 saniye içinde olabildiğince çok kar kristallerini topluyoruz. Fark bulma oyunu da oynayacağız. Verilen iki resim arasındaki 10 farkı sol taraftaki resimde işaretleyerek bulacağız. Güzel bir kış manzaralı resimlerde eşya bulmaca oyunu.

İyi Eğlenceler.

New Year Surprise

Sayı Bulma

Sayı Bulma
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Türkçe Nesne Bulma

Türkçe Nesne Bulma
Zor Fark Bulma 2

Zor Fark Bulma 2
Zor Fark Bulma

Zor Fark Bulma
Karanlık Ev

Karanlık Ev
Küçük Prens

Küçük Prens
Fark Nerede 6

Fark Nerede 6
Ormanda Fark Bulma

Ormanda Fark Bulma
Farklı Olanı Bul

Farklı Olanı Bul
Fark Nerede 5

Fark Nerede 5
Müzede Fark Bulma

Müzede Fark Bulma
Kedi Nerede

Kedi Nerede
Fark Nerede 4

Fark Nerede 4
Fark Nerede 3

Fark Nerede 3
7 Fark Bulmaca

7 Fark Bulmaca
9 Fark Bulmaca

9 Fark Bulmaca
Fark Nerede 2

Fark Nerede 2
Fark Nerede

Fark Nerede
Elmas Köyü

Elmas Köyü