Lego Kahramanlar

Lego Kahramanlar

Tuşlar:

hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, ateş: boşluk tuşu, bomba: g
Lego Kahramanlar oyunu oyna. Lego süper çizgi film kahramanları yıldız savaşları yapıyor. Yeni lego asker adamını seç ve 3D maceraya başla.

Nasıl Oynanır;

Yükleme tamamlandıktan sonra tanıtım sayfası açılıyor. Burayı sağ üst kısımdaki çift ok işaretine basarak atlayabiliriz. Daha sonra bölüm listesi açılıyor. İlk olarak 2 bölüm oynanabilir durumda. 1. bölüm buz dağı, 2. bölüm ise yıldız gemisi. İstediğimizi seçerek devam edelim. Sonraki sayfada süper lego kahramanlarından birini seçiyoruz. Sonrasında sağ alt köşedeki ok işaretine basarak oyunu başlatacağız. Lego oyununu tam ekran oynamak isterseniz oyunun sağ üst köşesindeki üzerinde ok işaretleri bulunan butona basmalısınız.

Yıldız savaşları karakterleri bu kez lego olarak karşımızda, imparatorluk savaşçıları isyancılara karşı savaşıyor. Bizim görevimiz isyancılar tarafından korunan gizli silahları bulmak ve onları alıp çıkış noktasına ulaşmak. Her bölümde toplam 9 tane silah bulunuyor. Lego askerimiz kimi zaman lazerle rakip legoları parçalarken bazende zekasını kullanıp engelleri geçiyor. Oyun alanı labirent şeklinde. Bazı yerlere ulaşmak için kutuları getirip üzerine çıkarak zıplamamız gerekli. Tüm silahlara ulaşmak için lego adam dikkatli ve özenle, geride gitmediği yer bırakmadan ilermeli. Güzel bir 3D lego asker oyunu.

İyi Eğlenceler.

Lego Star Wars: Advent Calendar 2014

Sünger Bob Denizaltı

Sünger Bob Denizaltı
Hobbit: Goblin Kralı

Hobbit: Goblin Kralı
Peri Elbise Giydirme

Peri Elbise Giydirme
Ninja Kaplumbağalar Kanalizasyon Koşusu

Ninja Kaplumbağalar Kanalizasyon Koşusu
Ninja Kaplumbağalar: Canavar

Ninja Kaplumbağalar: Canavar
Peri Masalı

Peri Masalı
Okçu Adam

Okçu Adam
Ağaç Ev Yapma

Ağaç Ev Yapma
Lego Araba Yarışı

Lego Araba Yarışı
Matrak Futbol Maçı

Matrak Futbol Maçı
Arabalar Şimşek Hızı

Arabalar Şimşek Hızı
Demir Örümcek Adam

Demir Örümcek Adam
Arabalar 2 Şimşek Mekkuin Yarışı

Arabalar 2 Şimşek Mekkuin Yarışı
Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse
Hazel Bebek Yüzme Öğreniyor

Hazel Bebek Yüzme Öğreniyor
Süper kahramanlar Futbol

Süper kahramanlar Futbol
Süper Kahramanlar Dövüş

Süper Kahramanlar Dövüş
Adem ile Havva 10

Adem ile Havva 10