Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse

Tuşlar:

1 kişilik: hareket:yön tuşları, ateş:x, zıplama:c, vurma:z; iki kişilik: 1. oyuncu: hareket: yön tuşları, ateş:k, zıplama:l, vurma:j, 2. oyuncu: hareket: s,z,x,c, ateş:w, zıplama:e, vurma:q
Ben 10 Omniverse Oyunu 2 kişilik. Kahramanlarımız Ben 10 ve Rook ile iki kişilik olarakta oynayabileceğimiz bir macera oyunu. Dövüş ve savaş.

Nasıl Oynanır;

Çizgi film karakteri Ben 10 dünyayı kurtarmak için düşmanlarla mucadele edecek. Ben On bu oyunda yoketmesi gereken bir bomba ile karşılaşıyor ve bunun için süresi çok kısıtlı. Ben 10a bu zorlu mucadelesinde Rook Blonko yardım edecek. Benjaminin zor durumda kalmaması için onun hep yanında olacak Rook oldukça hareketli ve güçlü. Ben 10 Omniverse oyununda Ben 10 ve Rook Oyunu oynarken çok iyi bir ikili olacaklar. Ben 10 Omniverse oyununda aksiyon ve hareket bir an olsun eksilmiyor. Kahramanların karşısına çıkan diğer çizgi karakterlerde onları durdurmak için ellerinden geleni yapıyor. Ben 10 ve Rook yardımlaşarak düşmanlarını alt etmeyi başarıyorlar. Ben 10 Omniverse Oyunu ile Ben 10 ve Rook bombayı etkisiz hale getirdiklerinde yeni bölüme geçiyorlar ve karşılarına bu kez daha zorlu rakipler ve yoketmeleri gereken bir bomba çıkıyor. Ben 10 Omniverse Oyununda Ben 10 ve Rook ile güzel bir oyun sizi bekliyor. İyi Oyunlar.

İpucu: 2. bölümde bombayı patlatmak için hızlıca bombanın yanına giderek sırasıyla ön ve arka taraftan kollarına ateş ederek kolları büküyoruz. Daha sonra sarı dev Shocksquatch ile yumrukla parçalayıp bombayı yok edeceğiz. Bölümü geçmek için de bombayı yok ettikten sonra diğer süper kahramanları yok etmeliyiz. Süper kahramanların güç durumlarını üst kısımda çubuk şeklinde görebilirsiniz. Bu kısımdaki güçler sıfırlandığında bölüm geçiliyor.

Ben 10 Omniverse The Return Of Psyphon

2 Kişilik Araba Yarışı 7

2 Kişilik Araba Yarışı 7
Zombi Görevi 3

Zombi Görevi 3

Piramit Hazineleri

Piramit Hazineleri
Dövüş Kulübü

Dövüş Kulübü
2 Kişilik Hazine Avcısı

2 Kişilik Hazine Avcısı
Altın Madencisi 2 Kişilik 2

Altın Madencisi 2 Kişilik 2
Küçük Dinazorlar 3

Küçük Dinazorlar 3
Küçük Dinazorlar 2

Küçük Dinazorlar 2
Küçük Dinazorlar

Küçük Dinazorlar
Zombi Görevi

Zombi Görevi
İki Kişilik Pacman

İki Kişilik Pacman
Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse
Kötü Dondurmalar 3

Kötü Dondurmalar 3
Kötü Dondurmalar 2

Kötü Dondurmalar 2