Ordu Savaşı 7

Ordu Savaşı 7

Tuşlar:

tank sürme: w,a,s,d, ateş: fare, silah değiştirme: f,g, tankın üst kısmını değiştirme: q,e, hava bombardımanı ve paraşüt birliği çağırma: boşluk tuşu ile çağırıp fare ile yer seçme

Ordu Savaşı 7 Oyunu Oyna. 2. dünya savaşı, görev Alman ordusu ve Sovyet savaşı. Ordu komutanı ol, tank sür ve büyük bir mekanize saldırıyı yönet.

Nasıl Oynanır;

Play yazılarını seçelim. Ardından açılan sayfanın alt kısmında bulunan tik işaretinden oyunu başlatalım. Hangi tuşların kullanıldığı gösterilecek. Faremizle tıklayıp geçelim ve savaş başlasın. Tanklı savaş oyunumuzda düşman saldırısı altındaki ordu ve savaş çok hızlı gelişiyor. Bizde buna göre çabuk davranmalı ve gereken yerleri yok ederek ordumuza savaşı kazandıracak hamleleri strateji geliştirerek yapmalıyız. Kimi yerde öne atılıp düşman mevzilerini yok ederken kimi yerde de ordumuzla birlikte hareket ederek rakip kuvvetleri temizleyip ilerliyoruz. Uzaktan nişan alıp ateş ettiğimizde menzil yetmeyebilir, ateşimiz ulaşmayınca hedefin daha yakınına gitmemiz gerek. Yönettiğimiz tankımızın güç ve hasar durumu alt kısımdaki bar çubuğunda gösteriliyor. Çok zor durumda kaldığımızda biraz uzaklaşıp boş savunma bölgelerine gidip tankın gücünü yeniden toplamasını sağlamalıyız. Sonsuz savaş oyunu bölümlü bir oyun. Bir cephede savaşı kazandıktan sonra bölüm arasında yeni tanklar alıyor ve tankımızın gücünü artıracak özellikler ekliyoruz. Bunun için tankların alt kısmındaki yuvarlak içindeki özellik resimlerini tıklamamız yeterli. Tank seçimimizi yaptıktan sonra tekrar savaş zamanı. Yeni bir zor görev karşısında savaş ve kahramanlık gücünü göster. Yardım için destek kuvvet olarak hava bombardımanı ve paraşüt indirmesi de istenebiliyor.

Oyunun konusunun geçtiği dönem hakkında biraz bilgi verelim; Yıl 1941. Avrupanın bitmeyen savaş yılları. Dünyada tam bir savaş çağı yaşanıyor. Emperyalist sömürgeci devletler birbirleriyle mucadele ve paylaşım kavgasına giriyorlar. Britanya imparatorluğu, Almanya, Sovyet Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri savaşın öncü devletleri. 1939'da başlayan savaş 1945 yılında sona eriyor. Batının koloni devleti Amerika Birleşik Devletleri bu savaşların sonunda bir insanlık suçu işliyor ve Japonya'nın Hiroşima ve Nagasaki şehirlerine atom bombası atıyor. 2. dünya savaşı sonunda Almanya yeniliyor. Türkiye bu savaşa girmeyip tarafsız kalıyor.

Endless War 7

Hayvan Yapbozları 5

Hayvan Yapbozları 5
Şeker Birleştirme

Şeker Birleştirme

Online 8 Top Bilardo

Online 8 Top Bilardo
Mücevher Birleştirme

Mücevher Birleştirme

Akıllı Çay Bardağı

Akıllı Çay Bardağı

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü
Hazel Bebek Hijyen

Hazel Bebek Hijyen
Hazel Bebek ve Kardeşi

Hazel Bebek ve Kardeşi
Hazel Bebek Çiçek Bakımı

Hazel Bebek Çiçek Bakımı
Hazel Bebek Diş Fırçalama

Hazel Bebek Diş Fırçalama
Hazel Bebek Spor Yapıyor

Hazel Bebek Spor Yapıyor
Hazel Bebek Doktor Oluyor

Hazel Bebek Doktor Oluyor
Hazel Bebek Astronot Kıyafeti

Hazel Bebek Astronot Kıyafeti
Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti

Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti
Hazel Bebek Ressam Elbisesi

Hazel Bebek Ressam Elbisesi
Hazel Bebek Mimar Elbisesi

Hazel Bebek Mimar Elbisesi
Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi

Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi
Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi

Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi
Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri

Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri
Hazel Bebek Okul Gösterisi

Hazel Bebek Okul Gösterisi
Hazel Bebek Okul Gezisi

Hazel Bebek Okul Gezisi
Hazel Bebek Anaokulu

Hazel Bebek Anaokulu
Hazel Bebek Hayvan Doktoru

Hazel Bebek Hayvan Doktoru
Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi

Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi
Hazel Bebek Kardeş Sürprizi

Hazel Bebek Kardeş Sürprizi
Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor

Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor
Hazel Bebek Doğum Günü

Hazel Bebek Doğum Günü
Hazel Bebek Bahçe Partisi

Hazel Bebek Bahçe Partisi
Hazel Bebek Doktorda

Hazel Bebek Doktorda