Ortaçağ Krallığı

Ortaçağ Krallığı

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d veya yön tuşları yada fare, saldırı: fare sol tuş, silah değiştirme: 1,2,3,4,5 yapma: boşluk tuşu
Ortaçağ Krallığı oyunu oyna. Krallık zombi saldırısı altında. Haydi zombi avı seni bekliyor. Zombilerle olan savaşı kazan ve krallığı koru.

Nasıl Oynanır;

Yükleme tamamlandıktan sonra çıkan continue yazısına tıklıyoruz. Ana sayfaya geldiğimizde oyunu Türkçe oynamak için sağ alt köşedeki açılır listeden TR simgeli Türk Bayrağını seçelim. Daha sonra oyna butonuna basıyoruz. Kayıt kutularından herhangi birini tıklayıp devam edelim. Şimdi de zorluk seviyesi seçimi yapılacak. Tavsiyemiz kolay bölümü seçmeniz olacak. Buradan sonra oyunda yöneteceğimiz savaşçıya yapması gereken görev söyleniyor. İleri yazısını tıklayalım. Son olarak devam et butonuna bastığımızda oyunumuz başlıyor.
Ortaçağ da geçen oyunda zombiler uyandı ve krallık topraklarına saldırıyorlar. Sınır kasabaları tehlike altında. Krallığın seçkin savaşçılarından bir tanesi zombileri durdurmak için görevlendirildi. Ondan sınırda bulunan hasarlı kuleleri onararak savunma oluşturması ve kasabaları koruması isteniyor. Krallığı ancak kale surları koruyabilir.

Savaşçımız kasabayı güvenli hale getirmek için istila altındaki bölgeleri zombilerden temizleyecek. Her görevde ne yapacağımız kutu içerisinde açıklamalarla ve sağ üst köşede ise ana görevler başlığı altında yapmamız gerekenler söylenecek. Ok işaretleri ile gideceğimiz yerler içinde yardım yapılıyor. Yalnızca zombilerle kılıç savaşı yapmıyoruz; kule inşa etme, işçileri toplama, yeni asker eğitme gibi farklı farklı görevler olacak. Mesela ilk görevimiz köydeki ustayı bulup getirmek. Kulelere savaşçıları yerleştirme şeklinde savunma gücümüzü güçlendireceğiz. Kule okçusu askerlerin ok atma özelliklerini de kullanacak görevler yapılıyor.

Savaşçı askerimiz zamanla dövüş özelliklerini geliştiriyor. Görevi yaptıktan sonra harita ve geliştirme sayfası açılacak. Atölye sayfasında askerlik ustası, ilim adamı gibi savaşçımıza silah çeşitleri sağlayıp yetenek kazandıracak seçenekler yer alıyor. Ekipman sayfasında ise görev sırasında yanımızda götüreceğimiz savaş aletleri sıralanıyor. İstediğimiz araçları tutup alt taraftaki kutuların içerisine bırakıyoruz. Tekrar göreve dönmek için haritadan yer seçip sağ tarafta açılan görevlerden birine gidiyoruz. İyi bir strateji geliştirip kaleleri güçlendirerek sınır bölgelerini zombi ordusu saldırılarından koruyacağız.

Decision Medieval

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü
Hazel Bebek Hijyen

Hazel Bebek Hijyen
Hazel Bebek ve Kardeşi

Hazel Bebek ve Kardeşi
Hazel Bebek Çiçek Bakımı

Hazel Bebek Çiçek Bakımı
Hazel Bebek Diş Fırçalama

Hazel Bebek Diş Fırçalama
Hazel Bebek Spor Yapıyor

Hazel Bebek Spor Yapıyor
Hazel Bebek Doktor Oluyor

Hazel Bebek Doktor Oluyor
Hazel Bebek Astronot Kıyafeti

Hazel Bebek Astronot Kıyafeti
Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti

Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti
Hazel Bebek Ressam Elbisesi

Hazel Bebek Ressam Elbisesi
Hazel Bebek Mimar Elbisesi

Hazel Bebek Mimar Elbisesi
Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi

Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi
Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi

Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi
Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri

Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri
Hazel Bebek Okul Gösterisi

Hazel Bebek Okul Gösterisi
Hazel Bebek Okul Gezisi

Hazel Bebek Okul Gezisi
Hazel Bebek Anaokulu

Hazel Bebek Anaokulu
Hazel Bebek Hayvan Doktoru

Hazel Bebek Hayvan Doktoru
Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi

Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi
Hazel Bebek Kardeş Sürprizi

Hazel Bebek Kardeş Sürprizi
Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor

Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor
Hazel Bebek Doğum Günü

Hazel Bebek Doğum Günü
Hazel Bebek Bahçe Partisi

Hazel Bebek Bahçe Partisi
Hazel Bebek Doktorda

Hazel Bebek Doktorda
Hazel Bebek Plaj Partisi

Hazel Bebek Plaj Partisi
Hazel Bebek Banyo Temizliği

Hazel Bebek Banyo Temizliği
Hazel Bebek Sofra Adabı

Hazel Bebek Sofra Adabı
Hazel Bebek Cadılar Bayramı

Hazel Bebek Cadılar Bayramı
Hazel Bebek Diş Ağrısı

Hazel Bebek Diş Ağrısı
Hazel Bebek Arkadaşıyla Oynuyor

Hazel Bebek Arkadaşıyla Oynuyor
Hazel Bebek Pasta Evi

Hazel Bebek Pasta Evi
Hazel Bebek El Sanatları

Hazel Bebek El Sanatları
Hazel Bebek Saç Kesimi

Hazel Bebek Saç Kesimi
Hazel Bebek Sahilde

Hazel Bebek Sahilde
Hazel Bebek Şekilleri Öğreniyor

Hazel Bebek Şekilleri Öğreniyor
Hazel Bebek Hasta

Hazel Bebek Hasta
Hazel Bebek Oyun Oynuyor

Hazel Bebek Oyun Oynuyor