Bay Becerikli

Bay Becerikli

Tuşlar:

fare
Bay Becerikli oyunu oyna. Komik ve şakacı adam ile hızlı görevleri yapmaya çalışıyoruz. El çabukluğu ve yetenek isteyen eğlenceli bir oyun.

Nasıl Oynanır;

Oyun yüklenirken boş ekran gelecek, bir süre bekleyekim. Ana sayfa geldiğinde play butonuna basalım. Bölüm listesinin yer aldığı sayfayı faremizle sola sağa sürükleyip diğer aşamaları görebilirsiniz. Tabi önce ilk bölümleri oynayıp puan toplamalıyız. İlk bölümü seçelim. Arcade ve challence olmak üzere iki oynanış tarzından birini tıklayıp devam ediyoruz. Challenge mode seçeneği ile oyuna başlarsak istediğimiz bir bölüme girip bu bölümün çeşitli zorluk seviyelerini oynuyoruz. Arcade mode ise rastgele bölümleri sırayla oynadığımız ve 3 can hakkımızın bulunduğu bir bölüm. Buradan play ve start butonları ile oyuna başlayacağız.

Komik ve çılgın doktor bize çeşitli görevler verecek. Bay Becerikli olarak bizde başarılı bir şekilde bunları yapmaya çalışacağız. Görevler el becerisi ve çabukluk istiyor. Yapacağımız görevler süreli, hızlı şekilde düşünüp hareket ederek hemencecik görevi yapmalıyız. Oyunun güzel taraflarından biride oyun her başladığında farklı rastgele bölümlerle oynanması. Oyunun ana menüsündeki store kısmından özelliklerimizi kazanılan puanlarla artırabiliyoruz. Oyun bölümlerinde görevi tamamlamak için bize belli bir süre veriliyor, görevi yaptığımızda yeni bölüme geçiyoruz. Güzel bir beceri ve yetenek oyunu.

Badass

Akıllı Çay Bardağı

Akıllı Çay Bardağı
Sevimli Yunus Gösterisi

Sevimli Yunus Gösterisi
Yunus Gösterisi 6

Yunus Gösterisi 6
Yunus Gösterisi 5

Yunus Gösterisi 5
Yavru Köpek Bakma

Yavru Köpek Bakma
Her Şeyi Bileyruz

Her Şeyi Bileyruz
20 Soru

20 Soru
Akıllı Bal Arısı

Akıllı Bal Arısı
Sirk Cambazı 2

Sirk Cambazı 2
Yunus Gösterisi 8

Yunus Gösterisi 8
Yunus Gösterisi 7

Yunus Gösterisi 7
Yunus Gösterisi 4

Yunus Gösterisi 4
Kötü Adam 4

Kötü Adam 4
Sihirbaz Adam

Sihirbaz Adam
Kötü Adam 3

Kötü Adam 3
Adem ile Havva 7

Adem ile Havva 7
Adem ile Havva

Adem ile Havva
Mahmut Tuncer Lo Lo Lo

Mahmut Tuncer Lo Lo Lo
Maymunu Mutlu Et Maraton 4

Maymunu Mutlu Et Maraton 4
Hacivat ve Karagöz Fark Bulma

Hacivat ve Karagöz Fark Bulma
Zeplin Görevi

Zeplin Görevi