Bazukalı Çocuk 3

Bazukalı Çocuk 3

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d veya yön tuşları, ateş: fare, geriden başlatma: r
Bazukalı Çocuk 3 oyunu oyna. Maceracımız bazuka silahı ile labirent mağaradan çıkmaya çalışıyor. Bazukalı nişancı asker adam ile yolunu patlat ve geç.

Nasıl Oynanır;

"Start" butonuna basıyoruz. Bazokalı çocuk için elbise rengi seçimi yaptığımız kutu açılıyor. Seçimlerimizi yapıp ok butonuyla devam ediyoruz. Ana sayfaya geldiğimizde "play game" butonuna basıyoruz ve oyunumuz başlıyor.

Yeraltında derin ve gizemli bir mağaraya düşen bazuka çocuk ile buradan çıkmaya çalışacağız. Bazukalı çocuk kahraman bir komando asker. Mağaradaki tehlikelere karşı kendini bazuka atışı ile koruyacak. Mağaranın koridorları bloklarla kapatılmış. Bloklara bazuka ile nişan alıp patlatacağız. Bazı blokların patlaması için de diğer bir yerdeki bloğu patlatmamız istenebiliyor. Mağara bu tür bulmacalı geçitlerle dolu. Aynı zamanda hızlı ve dikkatli olmamız gereken bölümlerde bulunuyor. Bazuka fırlatmak ve koşmak için çok az zamanımız olacak. Çevremizdeki patlamalar bazukalı adam için çok tehlikeli olmasada bazı bloklar ona zarar verebiliyor. Bu tehlikeli bloklar üzerinde işaretler ve kırmızı renkleriyle dikkat çekiyor. Bazuka silahı menzili çok kısa kaldığında patlatmak istediğimiz bloklara yaklaşmalıyız. Üzerinde ok işareti bulunan bloklar hareket ediyorlar. Bir nevi asansör görevi görüyor. Bazı yerlerde tüm blokları patlatmak gerekebiliyor. Bulmacalı geçitlerde belli bir sıra ile renkli blokları patlatıyoruz. Yüksek yerlere tırmanmak gerektiğinde aşağı doğru ateş ederken aynı anda yukarı ve kenara doğruda arka arkaya hareket tuşlarına basmalıyız. Oyunumuz renkli patlamalar ve hareketli bölümleri ile tam bir bazuka savaşı şeklinde geçiyor. Mağarada ilerle ve bazukalı çocuk ile yolunu patlat, geç.

Bazooka Boy 2

Altın Avcısı 4

Altın Avcısı 4
2 Kişilik Araba Yarışı 7

2 Kişilik Araba Yarışı 7
Süper Motorcu

Süper Motorcu
Mayınlı Labirent

Mayınlı Labirent
Pinball Beceri

Pinball Beceri
Cimri Adam 2

Cimri Adam 2
Yerli Heykeli

Yerli Heykeli
Zombi Pacman

Zombi Pacman
Hobbit: Goblin Kralı

Hobbit: Goblin Kralı
Güneşin Evi 3

Güneşin Evi 3
Güneşin Evi 2

Güneşin Evi 2
Pacman Şövalye

Pacman Şövalye
Süper Korsanlar

Süper Korsanlar
Atom Parçacıkları

Atom Parçacıkları
Koşucu Nine 12

Koşucu Nine 12
Koşucu Nine 11

Koşucu Nine 11
Koşucu Nine 10

Koşucu Nine 10
Koşucu Nine 9

Koşucu Nine 9
Ninja Kaplumbağalar Kanalizasyon Koşusu

Ninja Kaplumbağalar Kanalizasyon Koşusu
Peri Masalı

Peri Masalı
Pinball Topu

Pinball Topu