Kaçış Planı

Kaçış Planı

Tuşlar:

hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, düğmeye basma-taşıma-saldırı: z veya l
Kaçış Planı oyunu oyna. Şaşkın ve sakar mahkum hapishaneden kaçmak için plan yapıyor. Ona yardım et ve yakalanmadan kaç.

Nasıl Oynanır;

Yükleme tamamlandıktan sonra reklam kısmını fare ile tıklayıp geçiyoruz. Oyunun ana sayfasına geldiğimizde play butonuna basalım. Kutu içerisinde bölüm listesi açılacak. 1. bölümü seçtiğimizde oyunumuz başlıyor.

Maceracımızın hapisten kaçması için yardıma ihtiyacı var. Muhafızlar ve alarmları geçmek kolay olmayacak. Yakalanmadan çıkış kapısına ulaşmalı. Ama önce gitmesi gereken bir yer daha var, oda kapıyı açacak düğme. Bu düğme başka bir odada, sarı renkli bir kutu. İlk bölümde de nasıl oynandığını yardımlı şekilde öğreneceğiz. Oyunun içerisinde toplayacağımız bazı eşyalar ve yıldızlar da oluyor.

Nöbetçilere yakalanmadan geçmek için sessiz ve dikkatli olmalıyız. Görünmeden yavaşça yaklaşıp onları etkisiz hale getiriyoruz. Bazen de saklanarak geçeceğiz. Nöbetçilerden kurtulup kapıyı açma planımızı gizlilik içerisinde yapıyoruz. Yönettiğimiz oyun karakteri son derece komik ve sakar. Yerinde durdurduğumuzda hemen dinlenmeye geçiyor. Odadaki dolaplardan da su içme gibi çeşitli özelliklerle güzel bir kaçış oyunu.

Stealth Bound

Süper Fare

Süper Fare
Mantar Avcısı

Mantar Avcısı

Peri Masalı

Peri Masalı
Salyangoz Bob 2

Salyangoz Bob 2
GTA 5

GTA 5
GTA 4

GTA 4
Maceracı Ayı

Maceracı Ayı
Karanlıklar Ülkesi 2

Karanlıklar Ülkesi 2
Gizemli Dünya

Gizemli Dünya
GTA 3

GTA 3
Zombi Dünyası

Zombi Dünyası
Hayaletli Ev

Hayaletli Ev
GTA

GTA
GTA 2

GTA 2
Salyangoz Bob 8

Salyangoz Bob 8
Salyangoz Bob 8

Salyangoz Bob 8
Zombotron 3: İtfaiyeci

Zombotron 3: İtfaiyeci
Gizemli Orman

Gizemli Orman
Küçük Prens

Küçük Prens