Zor Nesne Bulmaca

Zor Nesne Bulmaca

Tuşlar:

fare
Zor Nesne Bulmaca oyunu oyna. Bulması çok zor şekilde gizli yerlere saklanmış eşyaları resimde ara. Yeni ve bölümlü bir nesne bulma oyunu.

Nasıl Oynanır;

Play yazısına tıklıyoruz. Oyuncu ismi yazmamız istenen kutuyu skip yazısından kapatıp geçebiliriz. Açıklamaları çarpı ve ok işaretinden kapatalım. Aşama listesi açılacak. World 1 yazılı olandan ilerliyoruz. Daha sonrada bölüm listesinden level 1 yazılı resmi seçelim. Yine çarpı ve ok yazılarından bilgilendirme kutularını kapatarak devam ettiğimizde oyun başlıyor.

Resimde gizli kayıp eşyaları aryıp bulacağız. Eşyalar bu kez zor şekilde gizlenmiş. Alt kısımda bulmamız istenen nesneler gösterilecek. Toplam 10 adet eşya gizli. Sol alt köşede yardım butonları yer alıyor. Sıra ile; bir tane eşyanın yerni gösterme, yıldırım ışığı ile bir anlık eşyaların yerini görme ve istenen eşyayı bulma yardımları alınabiliyor. Bunların altlarındaki artı işaretinden daha fazla sayıda yardım kullanma hakkı alınabilir. Oyun bölümler ve aşamalardan oluşuyor. Bölüm aralarında ve sonlarda özel oyunlarda yer alıyor. güzel bir nesne arama bulmaca oyunu.

Whispering Spirits

Sayı Bulma

Sayı Bulma
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Türkçe Nesne Bulma

Türkçe Nesne Bulma
Zor Fark Bulma 2

Zor Fark Bulma 2
Zor Fark Bulma

Zor Fark Bulma
Karanlık Ev

Karanlık Ev
Küçük Prens

Küçük Prens
Fark Nerede 6

Fark Nerede 6
Ormanda Fark Bulma

Ormanda Fark Bulma
Farklı Olanı Bul

Farklı Olanı Bul
Fark Nerede 5

Fark Nerede 5
Müzede Fark Bulma

Müzede Fark Bulma
Kedi Nerede

Kedi Nerede
Fark Nerede 4

Fark Nerede 4
Fark Nerede 3

Fark Nerede 3
7 Fark Bulmaca

7 Fark Bulmaca
9 Fark Bulmaca

9 Fark Bulmaca
Fark Nerede 2

Fark Nerede 2
Fark Nerede

Fark Nerede
Elmas Köyü

Elmas Köyü