Ateş ve Su 18

Ateş ve Su 18

Tuşlar:

ateş: hareket: w,a,d, saldırı: k, su: hareket: yön tuşları, saldırı: 2
Ateş ve Su 18 oyunu oyna. Ateş ile Su süper macera bölümleriyle devam ediyor. Eşek arılarıyla savaşıp hazineyi toplayacaklar. En güzel Su ve Ateş oyunlarından bir tanesi.

Nasıl Oynanır;

Menü dili Çince. Açılışta "ok" butonuna basacağız. Harita gelecek. Sol alt köşedeki ilk bölümü tıklayıp oyuna başlıyoruz. İki kahramanımız elmas avına çıkıyor. Fakat yollarında onları bekleyen büyük tehlikeler var. Eşek arıları bunlardan sadece bir tanesi. Arıların üzerine zıpladığımızda onları yok edebiliyoruz. Ayrıca kahramanlarımızın özel güçleri var. Bunları sandıklardan alacağımız enerjilerle kullanabileceğiz. Işınlanma geçitleri, kapı düğmeleri, mavi havuzlar, ateş engelleri gibi pek çok özellik bulunan yolu yardımlaşarak geçiyoruz. Su, meşale olan yerlerden geçerken can kaybediyor. Bu yüzden Ateş, yanmayan meşalelerden birine gidip yakarak diğer meşaleleri söndürecek.

Fireboy and Watergirl Super Adventure

Zombi Görevi 3

Zombi Görevi 3

Piramit Hazineleri

Piramit Hazineleri
Dövüş Kulübü

Dövüş Kulübü
2 Kişilik Hazine Avcısı

2 Kişilik Hazine Avcısı
Altın Madencisi 2 Kişilik 2

Altın Madencisi 2 Kişilik 2
Küçük Dinazorlar 3

Küçük Dinazorlar 3
Küçük Dinazorlar 2

Küçük Dinazorlar 2
Küçük Dinazorlar

Küçük Dinazorlar
Zombi Görevi

Zombi Görevi
İki Kişilik Pacman

İki Kişilik Pacman
Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse
Kötü Dondurmalar 3

Kötü Dondurmalar 3
Kötü Dondurmalar 2

Kötü Dondurmalar 2
Süper Kahramanlar Dövüş

Süper Kahramanlar Dövüş