Ateş ve Su

Ateş ve Su

Tuşlar:

ateş: yön tuşları, su: a,w,d, durdurma: p
Ateş ve Su oyunu 1 oyna. İki kahramanımız ile 2 kişilik veya tek kişi de oynayabileceğimiz tuzaklı yoldan geçme oyunu. İlk maceramızın adı orman tapınağı.

Nasıl Oynanır;

"Play" butonuna basıyoruz. Bölüm haritasından renkli olarak gösterilen mücevheri seçerek oyuna başlıyoruz. Kırmızı renkli Ateş ve mavi renkli Su karakterleri ile yolun sonundaki kapıya gideceğiz. Ama bu o kadar kolay olmayacak. Yol üstünde bir çok tuzak bizi bekliyor. Bunlkardan biraz bahsedelim. En çok karşımıza çıkacak engel havuzlar. Mavi havuzdan Su, kırmızı havuzdan Ateş geçebiliyor. Diğer oyuncunun havuzundan geçmek için üzerinden atlamalısınız. Bir diğer havuz ise yeşil zehir ile dolu. Bundan iki kahramanımızda etkileniyor. Asansör ve kilitli geçitleri açma kolları veya düğmelerine basarak geçeceğiz. Oyunda buna benzer bir çok engel olacak. Kapıya gitmeden önce ise tüm elmasları toplamalıyız. Ateş kırmızıyı Su ise mavi elması toplayacak. Oyun 2 kişi olarak oynanmak için yapılmış olsada biraz zorlayıp tek başımıza da bölümleri geçmek mümkün. Bazı bölümler ise oldukça zor yapılmış. Sayfamızda bulunan çözüm videosu ile geçemediğin Ateş ve Su bölümlerini izle ve nasıl yapıldığı öğren. 2 kişilik güzel bir oyun. Ateş ve Su oyunlarının tüm maceralarını ve yeni oyunlarını sitemizde bulabilirsiniz.

Oyun Türü;

HTML5 yapıdadır. Eklenti istemeden açılır.

Oyunun Orijinal Adı;

Fireboy and Watergirl in The Forest Temple

2 Kişilik Araba Yarışı 7

2 Kişilik Araba Yarışı 7
Zombi Görevi 3

Zombi Görevi 3

Piramit Hazineleri

Piramit Hazineleri
Dövüş Kulübü

Dövüş Kulübü
2 Kişilik Hazine Avcısı

2 Kişilik Hazine Avcısı
Altın Madencisi 2 Kişilik 2

Altın Madencisi 2 Kişilik 2
Küçük Dinazorlar 3

Küçük Dinazorlar 3
Küçük Dinazorlar 2

Küçük Dinazorlar 2
Küçük Dinazorlar

Küçük Dinazorlar
Zombi Görevi

Zombi Görevi
İki Kişilik Pacman

İki Kişilik Pacman
Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse
Kötü Dondurmalar 3

Kötü Dondurmalar 3
Kötü Dondurmalar 2

Kötü Dondurmalar 2