Hırsızlık Yapma

Hırsızlık Yapma

Tuşlar:

hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, kasa kilit açma ve özellikler: boşluk tuşu, adam değiştirme: 1,2,3,4
Hırsızlık Yapma oyunu 1 oyna. Azılı bir hırsızlar çetesi şehri alt üst ediyor. Evde soygun yapma timi iş başında. Kasa hırsızları soyguncu kardeşler durdurulamıyor.

Nasıl Oynanır;

"Play game" butonuna basıyoruz. Bölüm listesinden "1" sayısını tıklayacağız. Hangi tuşlara basacağımız gösterilecek. O kutuları kapattıktan sonra oyun başlıyor. Hırsızlar çetesi ile soygun yapacağız. Kasa hrsızları evde değerli ne varsa alıyorlar. Soygun timi 4 kişi. Bu soyguncu kardeşler sıra ile yeteneklerini kullanıp kasayı açacaklar. Evin içerisinde kaç tane değerli eşya olduğu sol alt köşede yazacak. Hepsini toplamalıyız. İlk molarak kasa ve kapıları açan kardeş ile oyuna başlıyoruz. Daha sonra güçlü olan ve diğer hırsız kardeşler de oyunumuza katılıyor. Hırsızlar şehri hiç bu kadar yetenekli bir çete ile karşılaşmamıştı. Hiç bir kilit ve tuzak onları durduramıyor.

Team of Robbers

Oyunu Oyna

Aynı Tür Oyunlar
Kum Topları

Kum Topları
Mayınlı Labirent

Mayınlı Labirent

Cimri Adam 2

Cimri Adam 2
Mavi Kutu 3

Mavi Kutu 3
Mavi Kutu 2

Mavi Kutu 2
Yerli Heykeli

Yerli Heykeli
Güneşin Evi 2

Güneşin Evi 2
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Atom Parçacıkları

Atom Parçacıkları
Ninja Boyacı 2

Ninja Boyacı 2
Ninja Boyacı

Ninja Boyacı
Maymunu Mutlu Et Bölüm 3

Maymunu Mutlu Et Bölüm 3
Maymunu Mutlu Et Bölüm 2

Maymunu Mutlu Et Bölüm 2
Akıl Küpü

Akıl Küpü
Kapları Su Doldur 2

Kapları Su Doldur 2
Yeşil Kurbağa 4

Yeşil Kurbağa 4
Yeşil Kurbağa 3

Yeşil Kurbağa 3
Yeşil Kurbağa 2

Yeşil Kurbağa 2
Yeşil Kurbağa

Yeşil Kurbağa