Nesne Arama

Nesne Arama

Tuşlar:

fare
Nesne Arama oyunu oyna. Yeni saklı cisim arayıp bulma oyunu. Eşyaları toplayıp çevreyi temizleyelim. Manzara resimlerinde aradığını bul.

Nasıl Oynanır;

Play game butonuna tıklıyoruz. Rekorlu oyun için açılan kutuya oyuncu ismi yazabiliriz. Daha sonrada okay yazılı butona basıp onaylıyoruz. Burayı atlamak için ise skip butonuna basmalıyız. Sonraki sayfada bölüm listesi gelecek. 12 bölüm ve buna ilave olarak bir bonus bölümden ouşan bir arayıp bul oyunu. Level 1 yazılı resmi tıklayalım. Açıklama kısmını continue yazısından kapattığımızda oyuna başlıyoruz.

Resimde 10 tane saklı nesne bulunuyor. Resmi tarayıp eşyaları bulacağız. Bulmamız istenen cisimler alt tarafta gösterilecek. Bulamadığımız eşyalar olursa yardım alma hakkımız olacak. Bunun için sol alt köşede ki hint yazılı çember yeşil renkle dolduğunda buraya tıklamamız yeterli. Saklanan nesnelerden birinin yeri bize gösterilecektir. Her bölümde 3 kez yardım alabiliyoruz. Yardımı en son kalan eşyaları bulmak için kullanmak oyunu kolaylaştıracaktır. Nesneleri bulduğumuzda yeni bölüme geçiliyor. Oyunun içerisinde farklı özellikte bölümler yer alıyor. Bulunacak eşyaları akılda tutma, her eşyayı verilen sürede bulma, iki resim arasındaki farkı bulma gibi. Bölüm geçişlerinde ise hazine sandığı ve şeker patlatma oyunları olacak. Hazine sandıklarını tıklayıp açıyoruz, patlatma oyunlarını ise skip yazısından kapatıp geçebiliriz. Resimlere dikkatlice bak ve aradığını bul.

İyi Eğlenceler.

The First Settlers

Sayı Bulma

Sayı Bulma
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Türkçe Nesne Bulma

Türkçe Nesne Bulma
Zor Fark Bulma 2

Zor Fark Bulma 2
Zor Fark Bulma

Zor Fark Bulma
Karanlık Ev

Karanlık Ev
Küçük Prens

Küçük Prens
Fark Nerede 6

Fark Nerede 6
Ormanda Fark Bulma

Ormanda Fark Bulma
Farklı Olanı Bul

Farklı Olanı Bul
Fark Nerede 5

Fark Nerede 5
Müzede Fark Bulma

Müzede Fark Bulma
Kedi Nerede

Kedi Nerede
Fark Nerede 4

Fark Nerede 4
Fark Nerede 3

Fark Nerede 3
7 Fark Bulmaca

7 Fark Bulmaca
9 Fark Bulmaca

9 Fark Bulmaca
Fark Nerede 2

Fark Nerede 2
Fark Nerede

Fark Nerede
Elmas Köyü

Elmas Köyü