Kayıp Nesne Arama

Kayıp Nesne Arama

Tuşlar:

fare
Kayıp Nesne Arama oyunu oyna. Çiftlikte dolaşarak kaybolmuş eşyaları aramaya koyuluyoruz. Bölümlü ve güzel bir nesne bulmaca oyunu.

Nasıl Oynanır;

Play butonuna basıyoruz. Oyuncu adı yazma kısmını skip butonundan kapatıp geçebiliriz. Açıklamaları continue ve ok yazılarından geçelim. Aşama listesinden world 1 yazılı olanı seçiyoruz. Daha sonra bölüm listesi gelecek. Level 1 yazılı olanı tıklayalım. Açıklamaları tekrar kapattıkatan sonra oyun başlıyor. Bulmamız gereken kayıp nesneler alt kısımda gösterilecek. Toplam 10 tane nesne saklı. Sol alt köşede ise yardım butonları yer alıyor. Sırası ile bir nesnenin yerini gösterme, yıldırım ışığı ve istenilen nesnenin yerini bulma yardımları alınabiliyor. Puan toplayıp bu yardımları alt kısımlarındaki artı işaretlerinden daha fazla sayıda alabiliyoruz. Bölüm aralarında ise farklı oyunlar ve bonus bölümler yer alıyor. Güzel çiftliği dolaşarak kayıp eşyaları arayıp bulalım.

Fields Of Gold

Sayı Bulma

Sayı Bulma
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Türkçe Nesne Bulma

Türkçe Nesne Bulma
Zor Fark Bulma 2

Zor Fark Bulma 2
Zor Fark Bulma

Zor Fark Bulma
Karanlık Ev

Karanlık Ev
Küçük Prens

Küçük Prens
Fark Nerede 6

Fark Nerede 6
Ormanda Fark Bulma

Ormanda Fark Bulma
Farklı Olanı Bul

Farklı Olanı Bul
Fark Nerede 5

Fark Nerede 5
Müzede Fark Bulma

Müzede Fark Bulma
Kedi Nerede

Kedi Nerede
Fark Nerede 4

Fark Nerede 4
Fark Nerede 3

Fark Nerede 3
7 Fark Bulmaca

7 Fark Bulmaca
9 Fark Bulmaca

9 Fark Bulmaca
Fark Nerede 2

Fark Nerede 2
Fark Nerede

Fark Nerede
Elmas Köyü

Elmas Köyü