Salyangoz Bob 3

Salyangoz Bob 3

Tuşlar:

fare
Salyangoz Bob 3 oyunu oyna. Akıllı küçük salyangoz Bob'un bu macerası mısırda geçiyor. Dedesi onu Mısır piramitlerine gönderiyor.

Nasıl Oynanır;

"Play" butonları ve "1" bölümüne tıklayıp başlıyoruz. Küçük Salyangoz Bob bu yolculukta her bölümde 3 tane çevreye gizlenmiş olan altın yıldızları toplarken dedesinin onu göndermesindeki amaçta akıllı salyangoz Bob'un ona Alaattin'in sihirli lambasını getirmesi. Salyangoz yürüyüşü ile yolunda ilerleyen Bob'un her bölümde önüne çeşitli engeller ve düşmanlar çıkacak. Tabi bizim küçük salyangozumuzda boş durmayacak ve rakiplerini alt etmek için çeşitli yollara başvuracak. Küçük Salyangoz Bob düşmanlara üstünlük sağlamak için sihirli lambadan yardım alacak ve bazen değişim geçirip başka bir hayvanın görüntüsünü alacak, bazende lambadan aldığı nesneyi kullanarak yolunda ilerleyecek. Küçük Salyangoz 3 Oyunu ile her bölüm yeni özellikler ve çözülmesi gereken bulmacalarla karşılaşacağız. Küçük Salyangoz 3 Oyunu mısır temalı olduğundan oyunda da mısıra özgü öğelerde sıkça yeralıyor. Küçük Salyangoz 3 oyununda salyangoz Bob'a yardım ederken çevredeki düğmelerle kapı ve kurulmuş düzenekleri açıp kapatarak ilerlemesini sağlamalıyız. Küçük Salyangoz Bob'un ilerlemesi bulmaca şeklindeki bölümlerde kullanabileceğimiz nesneleri belli bir sırayla hareket ettirmeliyiz. Küçük Salyangoz 3 Oyunu oynarken çözemediğiniz bölümlerde aşağıdaki oyun tam çözümü videosunu izleyebilirsiniz.

Snail Bob 3

Süper Fare

Süper Fare
Mantar Avcısı

Mantar Avcısı

Peri Masalı

Peri Masalı
Salyangoz Bob 2

Salyangoz Bob 2
GTA 5

GTA 5
GTA 4

GTA 4
Maceracı Ayı

Maceracı Ayı
Karanlıklar Ülkesi 2

Karanlıklar Ülkesi 2
Gizemli Dünya

Gizemli Dünya
GTA 3

GTA 3
Zombi Dünyası

Zombi Dünyası
Hayaletli Ev

Hayaletli Ev
GTA

GTA
GTA 2

GTA 2
Salyangoz Bob 8

Salyangoz Bob 8
Salyangoz Bob 8

Salyangoz Bob 8
Zombotron 3: İtfaiyeci

Zombotron 3: İtfaiyeci
Gizemli Orman

Gizemli Orman
Küçük Prens

Küçük Prens