hareket: yön tuşları, görünmezlik: aşağı yön tuşu, ateş: boşluk tuşu veya fare sol tuş, özel güç: boşluk tuşuna basılı tutma
Hobbit: Goblin Kralı oyunu oyna. Büyücü Gandalf ve Hobbit cüceler çorak topraklarda. Beklenmedik yolculukta yeraltında Goblin kralı ile karşı karşıya geliyor. 3D yeni Lego macera oyunu.

Nasıl Oynanır;

Yükleme tamamlandıktan sonra 1. bölüme tıklıyoruz. Açılan sayfada bölümdeki görevimiz ingilizce olarak yazıyor. İlk bölümde anahtarı buluyoruz, 2. bölümde ise tutsak arkadaşlarımızı goblinlerin elinden kurtaracağız. Ok işaretini tıkladığımızda oyun başlıyor. Sol üst köşede kalp şeklinde can hakları ve görev durumu gösteriliyor. Can hakkımız tükensede sorun olmuyor ve 3 can hakkıyla tekrar başlıyoruz. Yoldaki mavi ışıklardan 5 tane topladığımızda ise özel güç kullanılabiliyor. Büyücü Gandalf'ın karşısına çeşitli tuzaklar, Goblinler ve en tehlikeli olan Goblin Kralı çıkıyor. Görevi tamamladığımızda yeni bölüme geçiyoruz. Hobbit filminin karakterleri ile yapılmış oyun çorak topraklarda geçiyor. Ejderha Smaug yalnız dağ Erebor ve buradaki hazineyi elinde tutuyor. Gandalf ve Hobbit cüceler dağı tekrar ele geçirmek için yeni bir maceraya atılıyorlar. Bu kez cücelerin kahramanı Bilbo ve güçlü yüzük geri dönüyor! Yalnız dağın içine cüceler tekrar yerleşiyor ve bir cüce tekrar dağın kralı oluyor.

Lego Hobbit The Halls of the Goblin King

Süper Fare

Süper Fare

Sünger Bob Denizaltı

Sünger Bob Denizaltı
Hobbit: Goblin Kralı

Hobbit: Goblin Kralı
Peri Elbise Giydirme

Peri Elbise Giydirme
Ninja Kaplumbağalar Kanalizasyon Koşusu

Ninja Kaplumbağalar Kanalizasyon Koşusu
Ninja Kaplumbağalar: Canavar

Ninja Kaplumbağalar: Canavar
Peri Masalı

Peri Masalı
Okçu Adam

Okçu Adam
Ağaç Ev Yapma

Ağaç Ev Yapma
Lego Araba Yarışı

Lego Araba Yarışı
Matrak Futbol Maçı

Matrak Futbol Maçı
Arabalar Şimşek Hızı

Arabalar Şimşek Hızı
Demir Örümcek Adam

Demir Örümcek Adam
Arabalar 2 Şimşek Mekkuin Yarışı

Arabalar 2 Şimşek Mekkuin Yarışı
Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse
Hazel Bebek Yüzme Öğreniyor

Hazel Bebek Yüzme Öğreniyor
Süper kahramanlar Futbol

Süper kahramanlar Futbol
Süper Kahramanlar Dövüş

Süper Kahramanlar Dövüş