Kralı Koruma

Kralı Koruma

Tuşlar:

fare
Kralı Koruma oyunu oyna. Kalenin kralı canavar askerlerin saldırısı altında. En iyi adamlarını topla ve krala giden yolu savun, kralı koru.

Nasıl Oynanır;

Tanıtımı next butonuna basıp geçiyoruz. 2 farklı oynanış seçeneğimiz var. Survival seçeneği tüm savunma güçlerimizin açık olduğu hayatta kalma bölümü. Play butonundan açılan oyunsa bölümlü seçeneğimiz. İlk bölümü tıklayıp oyuna başladığımızda yalnızca iki savunmacımız ve kısıtlı miktarda puanımız bulunuyor. Savunmacı yerleştirmek için sağ taraftan istediğimizi alıp yol üzerindeki mavi yerlere koyuyoruz. Bölümler geçildikçe diğer savunma adamlarımızda kullanılabilir oluyor. Bu menünün hemen üstünde puan durumu, onun üzerinde wave yazısı ile bölümdeki saldırı sayısı gösteriliyor. Tüm saldırılar bitene kadar kralı hayatta tutup koruma görevini başarı ile tamamlamalıyız. Kralın can gücü kalbin üzerinde yazılı. Yeni canavar saldırısını hemen başlatmak için kapıdaki çemberi veya sağ üst köşedeki next wave butonuna basıyoruz. Oyunu hızlandırmak içinse sol üst köşedeki x1 yazılı butona bir kez basacağız ve canavarlar daha hızlı saldıracak. Kralı koruma her bölüm dahada zorlaşacak. Savunmacılarımızı güçlendirmek için üzerine tıklayıp açılan menüden ok işaretine tıklıyoruz, savunmacıyı kaldırmak içinde menüdeki s işaretli seçeneği tıklamalıyız. En güçlü savunmacıları en stratejik yerlere koy ve krala ulaşmalarına izin verme. Kaleyi ustaca savun ve kralı koru.

Guard of the Kingdom

Çiftlik Savunma

Çiftlik Savunma

Okçu Adam

Okçu Adam
Kale Fethetme

Kale Fethetme
Online Minecraft Savaşı 2

Online Minecraft Savaşı 2
Online FPS Savaş

Online FPS Savaş
Online Askeri Savaş

Online Askeri Savaş
Kale Savaşları

Kale Savaşları
Okçu Kral

Okçu Kral
Askeri Görev

Askeri Görev
Özel Ekip

Özel Ekip
Hazine Koruyucuları

Hazine Koruyucuları
Viking Savunma

Viking Savunma