Kurtarma Operasyonu

Kurtarma Operasyonu

Tuşlar:

fare
Kurtarma Operasyonu oyunu. İtfaiye ekibi ile insanları kurtarma görevi yapıyoruz. Can kurtarma harekatı yap ve işçileri kurtar.

Nasıl Oynanır;

Play butonlarına basıyoruz. Daha sonra kapılar bulunan bir bina gelecek. Her kapı oyunun bölümleri. İlk sıradaki açık kapıya tıklıyoruz ve oyun başlıyor. Çalıştıkları işyerinde kaza sonucu mahsur kalan işçileri kurtarma operasyonu yapacağız. İlk önce alıştırma bölümünü oynuyoruz. Nereye tıklayacağımız bize gösterilecek. Üzerinde ok işareti bulunan kırmızı düğmeler engelleri, kapıları ve asansörleri hareket ettiriyor. Çevremizde bulunan birçok eşyayı da faremizle tutup hareket ettirebileceğiz. Yolu geçiş için güvenli hale getirdikten sonra kazada mahsur kalan insanların üzerine tıklayıp hareket ettiriyoruz. Bazen sırayla bazen de hep birlikte işçileri hareket ettireceğiz. Can kurtarma görevinde itfaiye ekibi iş başında. Ambulanslar ve helikopter timleri can kurtarma harekatında hazır bekliyor. Binadan çıkan insanları alıp hastaneye götürecekler. Bölümleri geçmek için tüm insanları kurtarmalıyız. Her bölümde farklı bir işyerinde can kurtarma görevi yapıyoruz. Kazazede insanlara yardım edelim ve bulundukları yerden kurtaralım.

İyi eğlecneler.

Rescuenator

Mayınlı Labirent

Mayınlı Labirent

Cimri Adam 2

Cimri Adam 2
Mavi Kutu 3

Mavi Kutu 3
Mavi Kutu 2

Mavi Kutu 2
Yerli Heykeli

Yerli Heykeli
Güneşin Evi 2

Güneşin Evi 2
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Atom Parçacıkları

Atom Parçacıkları
Ninja Boyacı 2

Ninja Boyacı 2
Ninja Boyacı

Ninja Boyacı
Maymunu Mutlu Et Bölüm 3

Maymunu Mutlu Et Bölüm 3
Maymunu Mutlu Et Bölüm 2

Maymunu Mutlu Et Bölüm 2
Akıl Küpü

Akıl Küpü
Kapları Su Doldur 2

Kapları Su Doldur 2
Yeşil Kurbağa 4

Yeşil Kurbağa 4
Yeşil Kurbağa 3

Yeşil Kurbağa 3
Yeşil Kurbağa 2

Yeşil Kurbağa 2
Yeşil Kurbağa

Yeşil Kurbağa
Maymunu Mutlu Et Bölüm 1

Maymunu Mutlu Et Bölüm 1