Polis Özel Harekat

Polis Özel Harekat

Tuşlar:

ateş: fare, silah değiştirme: q, mermi doldurma: r, gece görüşü: v, kapıları açma: boşluk tuşu, enerji alma: z, seri ateş etme: f, durdurma: aşağı yön tuşu
Polis Özel Harekat oyunu oyna. Süper polis, terörüstlere operasyon yapıyor. Keskin nişancı polisi, savaş eğitimi tamamlayıp tim görevi yapacak.

Nasıl Oynanır;

Ana sayfada görüntü kalitesi ve oyun zorluk ayarı yapılabiliyor. Burada "continue" butonu ile devam ediyoruz. Özel Harekat Polisi eğitimi bölümünü oynamak istiyorsak bize sunulan seçeneklerden "Yes" yazısına tıklıyoruz. Burada karşımıza çıkan hedefleri vurmamız isteniyor. İyi bir keskin nişancı olmak için hazırlanmalıyız. Eğitim aşamasını geçtiysek operasyon için hazırız demektir. Tim görevi bizi bekliyor. Açılan sayfada bölüm ve silah seçimi gibi bazı ayarlar yapabiliyoruz. İlk göreve başlamak için sağ alt köşedeki "Execute" butonuna basıyoruz. Dikkatli ve hızlı olmalıyız. Teröristler heryerden çıkabilir. Siyah çöp adamlar bizi vurmadan biz onları haklamalıyız. Suçlular sayıca çok olabilir. Çatışma sırasında tek tek hedef alıp ıskalamadan vuralım. Süper polisi bomba ile durdurmaya çalışacaklar. Çabuk davran ve bomba patlatmadan teröristi etkisiz hale getir. Aksiyon dolu bir 3D savaş oyunu.

Sierra 7

Tank Savaşları

Tank Savaşları