Şehirde Terör

Şehirde Terör

Tuşlar:

hareket: yön tuşları, ateş: boşluk tuşu(ateş edip yön tuşlarıyla bombayı yönlendirebilirsiniz), silah değiştirme: 1,2,3,4, uzay aracı ve robotlara binme, ışınlanma: x

Şehirde Terör Oyunu Oyna. Dünyada kitlesel kargaşa çıkarma savaşı yapıyoruz. 2099 yılı, uzay çağında geçen oyunda bombacı ile binaları patlatıp hedefleri yok et.

Nasıl Oynanır;

Play yazısına tıklayalım. Açılan sayfadan new career yazısından devam edelim. Burada ingilizce olarak küçük bir açıklama çıkacak. Oyunda yapacağımız görevin yazılı olduğu bu kısımda söylenenleri yaparak bölümleri geçiyoruz. Bu kısımdan continue yazısıyla devam ediyoruz ve oyun başlıyor. Büyük kargaşa oyununda belli sayıda binaları patlatma gibi görevleri yapacağız. Bölümü geçmekte zorlanırsanız sayfamızdaki oyunun video çözümüne bakarak bölümleri geçebilirsiniz. Oyun alanı oldukça geniş. Uçan araçlar, ışınlanma yerleri ve dev robotları kullanarak şehri ve dünyayı büyük bir kargaşaya sürükleyeceğiz. Oyunun sağ alt köşesinde saldırı yaptığımız bina ve insan sayıları gösteriliyor. Sol üst köşede de kullanabileceğimiz silah çeşitleri var. Oyunun bölüm aralarında da kazanılan puanlarla yeni araçlar alabiliyoruz.

Mass Mayhem 2099 A.D.

Tank Savaşları

Tank Savaşları