Süslü Koyun

Süslü Koyun

Tuşlar:

fare
Süslü Koyun oyunu oyna. Çıkış kapısına ulaşmak isteyen kara koyuna yardım et ve zindandan kurtar. Koyunumuz önüne bir engel çıkana kadar aynı yönde gidecek kadar inatçı.

Nasıl Oynanır;

Play yazılarına tıklayalım. Bölüm seçme sayfası geldiğinde 1. bölümü seçip herhangi bir yere tıkladığımızda oyun başlayacak. Tüm bölümleri bitirdğimizde bölüm seçme sayfasına gelerek en alttaki bonus kısmından yeni bölümleri oynayabiliriz. Oyunda koyunumuzu engellerden geçirmek için balonla uçuracağız. Koyunun üstüne fare ile tıkladığımızda balon takılıyor ve yükselerek ileriemesini sağlıyoruz. Bölümler ilerledikçe etraftaki eşyalarıda kullanmamız gerekiyor. Süslü koyun bu arada beslenmeyide ihmal etmiyor ve etraftaki yiyecekleri mideye götürüyor. Koyunumuz etraftaki yiyeceklerle beslendiğinde puan alıyoruz, çıkış kapısına ulaşmak için zamanın geçmesiylede alcağımız puan azalıyor. Süslü Koyun oyununda geçemediğimiz yerlerde aşağıdaki oyun çözümü görüntüsü yardımcı oalcaktır.

Dolly the Sheep

Kolay Satranç

Kolay Satranç
Kum Topları

Kum Topları
Mayınlı Labirent

Mayınlı Labirent

Cimri Adam 2

Cimri Adam 2
Mavi Kutu 3

Mavi Kutu 3
Mavi Kutu 2

Mavi Kutu 2
Yerli Heykeli

Yerli Heykeli
Güneşin Evi 2

Güneşin Evi 2
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Atom Parçacıkları

Atom Parçacıkları
Ninja Boyacı 2

Ninja Boyacı 2
Ninja Boyacı

Ninja Boyacı
Maymunu Mutlu Et Bölüm 3

Maymunu Mutlu Et Bölüm 3
Maymunu Mutlu Et Bölüm 2

Maymunu Mutlu Et Bölüm 2
Akıl Küpü

Akıl Küpü
Kapları Su Doldur 2

Kapları Su Doldur 2
Yeşil Kurbağa 4

Yeşil Kurbağa 4
Yeşil Kurbağa 3

Yeşil Kurbağa 3
Yeşil Kurbağa 2

Yeşil Kurbağa 2