Asker Savaşı

Asker Savaşı

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d veya yön tuşları, ateş: fare, el bombası: boşluk tuşu
Asker Savaşı oyunu oyna. Kahraman bir komando askeri olarak baskın saldırısı yap. Çatışma, tank, keskin nişancı gibi görevli küçük savaş oyunu.

Nasıl Oynanır;

"Play" butonuna basıyoruz. Gelen sayfadan "start game" butonuna basılacak. Zorluk seçimi yapılacak. Kolay olan "wuss" butonundaki. Ardından tuş seçimi yapılacak sayfa geliyor. "Next gen" fare ile ateş edilen ayarlar. Buradan sonra oyun başlıyor. Komandomuzun ilk görevi askerlerle dolu yolu tek başına geçmek. Cesurca savaş ve saldırıları durdur. Askerimizin sağlık durumu sağ alt köşede yeşil renk ile belirtiliyor. Canımız azaldığında bir süre ilerlemeden dinlenelim ve tekrar güç kazanalım. Kahraman asker yine eski gücüne kavuştuğunda düşmanın üzerine gidebiliriz. Askerin savaşta kullandığı silah bir tane. Fakat yoldaki cephane ve silahları alıp daha etkili atış gücüne sahip olabiliriz. Böylece küçük askerler karşımızda duramayacaktır. Şimdi asker saldırıs başlasın. Korkusuz ve yenilmez bir komando ol ve görevi tamamla.

Mercenaries 2: World in Flames

Raze 3

Raze 3