Hırsız Kardeşler 2

Hırsız Kardeşler 2

Tuşlar:

1. oyuncu: hareket: yön tuşları, kutu alıp fırlatma: aşağı hareket tuşu ve boşluk tuşu, 2. oyuncu: hareket: w,a,s,d, tekrar başlatma: r, bölümü başlatma: boşluk tuşu
Hırsız Kardeşler 2 oyunu oyna. Kaçak haydut kardeşler para peşinde. İkiz kardeş takımı plan yapıyor. İki kişilik hapisten kaçış macerası.

Nasıl Oynanır;

Start game ve play game butonlarına tıklıyoruz. Tanıtım kısmı gelecek. Burayı sağ üst köşedeki skip yazısından geçebiliriz. Bölüm haritası açılacak. Oyunda 20 bölüm ve tüm altın torbaları topladığımızda oynanan bir ek bölüm yer alıyor. İlk sıradaki 1. bölümü tıkladığımızda 2 kişilik oyun başlıyor. Hırsız Kardeşler 2 oyununu büyük ekranda oynamak isterseniz sayfamızdaki tam ekran oyna butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Hırsız kardeşler yine hapiste. Kaçmak için plan yaparlarken babalarından mektup alıyorlar. Babaları ikiz kardeşlere hapishanenin planını göndermiş. Hapishaneden kaçış için babalarının planda göstermiş olduğu çıkış yolunu takip edecekler. Hapisten kaçma macerasında haydut kardeşleri zorlu engeller bekliyor. Son derece azılı bu suçlu kardeşleri durdurmak ise hapishane güvenliğine kalıyor. İki kaçak kardeş çıkış kapısına ulaşmaya çalışacak. Kardeş takımı engelleri geçerken yardımlaşmalı. Kapalı kapılar başka bir yerde bulunan düğmeye basarak açılacak. Bunun içinde kardeşlerden diğerinin kapıyı açacak düğmeye gidip üzerinde durması gerekiyor. Bazı yerlerde ise düğme yerine çalıştırma kolları oluyor. Kolu diğer tarafa çevirdiğimizde kapı açılacak yada asansör çalışacaktır. Düğmeye basmak için diğer kardeş gelemiyorsa demekki orada başka bir çözüm yolu bulunuyor. Böyle durumlarda büyük kardeş çevresindeki kutuları alıp düğmenin olduğu yere fırlatacak. Küçük kardeşin özelliği yükseğe zıplayabilme. Yüksek duvarları birbirlerinin sırtına çıkarak geçecekler. Her bölümde 3 tane para torbası var. Paracı kardeşler ile bunlarıda almaya çalışacağız, fakat bölümü geçmek için gerekli değil. İki kardeş kapıya ulaştığında hapishanenin sonraki odasına geçiyoruz. Hırsız Kardeşler 2 oyunu bölümlerinin nasıl geçildiğini öğrenmek için sayfamızdaki çözüm videosunu izle. İkiz kardeşlere yardım edin ve onları hapishaneden kaçırın. Güzel bir 2 kişilik kardeş oyunu.

Oyun Türü;

HTML5 yapıdadır. Eklenti istemeden açılır.

Oyunun Orijinal Adı;

Money Movers 2

Piramit Hazineleri

Piramit Hazineleri
Dövüş Kulübü

Dövüş Kulübü
2 Kişilik Hazine Avcısı

2 Kişilik Hazine Avcısı
Altın Madencisi 2 Kişilik 2

Altın Madencisi 2 Kişilik 2
Küçük Dinazorlar 3

Küçük Dinazorlar 3
Küçük Dinazorlar 2

Küçük Dinazorlar 2
Küçük Dinazorlar

Küçük Dinazorlar
Zombi Görevi

Zombi Görevi
İki Kişilik Pacman

İki Kişilik Pacman
Ateş ve Su 16

Ateş ve Su 16
Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse
Kötü Dondurmalar 3

Kötü Dondurmalar 3
Yeni Oyunlar
Pinball Beceri

Pinball Beceri
Efsane Dövüşçü

Efsane Dövüşçü
Çiftlik Savunma

Çiftlik Savunma
Pas Futbolu 2

Pas Futbolu 2
Pas Futbolu

Pas Futbolu
Go Kart Yarış Okulu

Go Kart Yarış Okulu
Ezici Kamyon

Ezici Kamyon
Cimri Adam 2

Cimri Adam 2
Seç ve Patlat

Seç ve Patlat
Gülen Balonlar

Gülen Balonlar
Mavi Kutu 3

Mavi Kutu 3
Mavi Kutu 2

Mavi Kutu 2
Yerli Heykeli

Yerli Heykeli

Zombi Pacman

Zombi Pacman
Mini Formula

Mini Formula
Sünger Bob Denizaltı

Sünger Bob Denizaltı
Sayı Bulma

Sayı Bulma
Hobbit: Goblin Kralı

Hobbit: Goblin Kralı
Kelebek Yapbozları

Kelebek Yapbozları
Güneşin Evi 3

Güneşin Evi 3
Güneşin Evi 2

Güneşin Evi 2
Birleştir Patlat

Birleştir Patlat
Savaşçı Takımı

Savaşçı Takımı
Denge Küpü

Denge Küpü
Pacman Şövalye

Pacman Şövalye
Online Tank Savaşları

Online Tank Savaşları
Piramit Hazineleri

Piramit Hazineleri
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Süper Korsanlar

Süper Korsanlar
Dokun Patlat 2

Dokun Patlat 2
Dokun Patlat

Dokun Patlat
Sevimli Yunus Gösterisi

Sevimli Yunus Gösterisi
Atom Parçacıkları

Atom Parçacıkları
Balık Şişirme

Balık Şişirme

Jöle Küpler

Jöle Küpler
Online Silahlı Çatışma

Online Silahlı Çatışma
Tenis Maçı

Tenis Maçı
Dövüş Kulübü

Dövüş Kulübü
Peri Elbise Giydirme

Peri Elbise Giydirme
Kedi Zuma

Kedi Zuma