Hırsız Kardeşler

Hırsız Kardeşler

Tuşlar:

1. oyuncu: hareket: yön tuşları, kutu alma-fırlatma: alt hareket tuşu ve boşluk tuşu, 2. oyuncu: hareket: w,a,s,d, tekrar başlatma: r, bölümü başlatma: boşluk tuşu
Hırsız Kardeşler oyunu oyna. İki kişilik kardeş takımı macerası oyunu. Para avcısı kaçak ikiz kardeşler isyan etti. 2 haydut kardeş hapisden kaçıyor.

Nasıl Oynanır;

Start game butonuna basıyoruz. Açılan sayfada play game butonuna tıkladığımızda tanıtım görüntüleri geliyor. Bu kısmı sağ alt köşedeki skip butonuna basarak atlayabiliriz. Daha sonra bölüm haritası açılacak. Bölümler hapishane kapısı olarak sıralanmış. Yeşil renkli kapıyı tıkladığımızda ilk bölümle oyuna başlıyoruz. Hırsız Kardeşler oyununu daha geniş ekranda oynamak için sayfamızdaki tam ekran tuşuna basmalısınız.

Hapishane mahkumu 2 kardeş buradan kaçmak için plan yapıyor. Birbirlerine yardım ederek çıkış kapısına ulaşmaya çalışacaklar. Hapisten çıkmayı başarmanın tek yolu, işbirliği yapmalarından geçiyor. Hırsız kardeşler yollarındaki engelleri aşmak için akıllarınıda kullanmalılar. Bir kardeş düğmeye basarken diğeri de açılan kapıdan geçip diğer taraftaki düğmeye gidecek. Buna benzer ortak görevlerle sorumluluk alan kankalar engelleri kolaylıkla geçecekler. Her kardeşin kendine göre farklı ve üstün tarafları var. Uzun boylu kardeşin özelliği güçlü olması. Çevrede bulunan kutuları alıp fırlatabiliyor. Diğeri ise daha yükseğe zıplama yeteneğiyle görevlere katkı sağlıyor. Bölümler ilerledikçe haydut kardeşler daha tehlikeli yollardan geçecekler. Bulmaca şeklindeki tuzaklar onları bekliyor. Hapishaneden kaçış sırasında onları durdurmaya çalışan gardiyanlar ve düşman mahkumlara yakalanmamaları şart. Gardiyanların kafasına kutu düşürerek onları etkisiz hale getireceğiz. Oyunda birde puan toplama özelliği bulunuyor. Altın avcısı paracıikiz kardeşler buldukları para torbalarınıda alıyorlar. Tabiki bu görevleri kardeş payı yapacaklar. Kaçak kardeşler ile altın torbalarını toplamadan da kapıya gittiğimizde bölüm geçiliyor. 20 bölümden oluşan oyunda tüm altın torbalarını topladığımızda 21. bölüm oynanabiliyor. Hırsız Kardeşler oyunu içinde takıldığınız yerlerde sayfamızdaki çözüm videosundan bölüm nasıl geçilir izle ve geç. 2 kişilik güzel bir macera oyunu. Kardeşini yanına al ve Hırsız Kardeşler 1 oyna.

Oyun Türü;

HTML5 yapıdadır. Eklenti istemeden açılır.

Oyunun Orijinal Adı;

Money Movers

Piramit Hazineleri

Piramit Hazineleri
Dövüş Kulübü

Dövüş Kulübü
2 Kişilik Hazine Avcısı

2 Kişilik Hazine Avcısı
Altın Madencisi 2 Kişilik 2

Altın Madencisi 2 Kişilik 2
Küçük Dinazorlar 3

Küçük Dinazorlar 3
Küçük Dinazorlar 2

Küçük Dinazorlar 2
Küçük Dinazorlar

Küçük Dinazorlar
Zombi Görevi

Zombi Görevi
İki Kişilik Pacman

İki Kişilik Pacman
Ateş ve Su 16

Ateş ve Su 16
Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse
Kötü Dondurmalar 3

Kötü Dondurmalar 3
Yeni Oyunlar
Pinball Beceri

Pinball Beceri
Efsane Dövüşçü

Efsane Dövüşçü
Çiftlik Savunma

Çiftlik Savunma
Pas Futbolu 2

Pas Futbolu 2
Pas Futbolu

Pas Futbolu
Go Kart Yarış Okulu

Go Kart Yarış Okulu
Ezici Kamyon

Ezici Kamyon
Cimri Adam 2

Cimri Adam 2
Seç ve Patlat

Seç ve Patlat
Gülen Balonlar

Gülen Balonlar
Mavi Kutu 3

Mavi Kutu 3
Mavi Kutu 2

Mavi Kutu 2
Yerli Heykeli

Yerli Heykeli

Zombi Pacman

Zombi Pacman
Mini Formula

Mini Formula
Sünger Bob Denizaltı

Sünger Bob Denizaltı
Sayı Bulma

Sayı Bulma
Hobbit: Goblin Kralı

Hobbit: Goblin Kralı
Kelebek Yapbozları

Kelebek Yapbozları
Güneşin Evi 3

Güneşin Evi 3
Güneşin Evi 2

Güneşin Evi 2
Birleştir Patlat

Birleştir Patlat
Savaşçı Takımı

Savaşçı Takımı
Denge Küpü

Denge Küpü
Pacman Şövalye

Pacman Şövalye
Online Tank Savaşları

Online Tank Savaşları
Piramit Hazineleri

Piramit Hazineleri
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Süper Korsanlar

Süper Korsanlar
Dokun Patlat 2

Dokun Patlat 2
Dokun Patlat

Dokun Patlat
Sevimli Yunus Gösterisi

Sevimli Yunus Gösterisi
Atom Parçacıkları

Atom Parçacıkları
Balık Şişirme

Balık Şişirme

Jöle Küpler

Jöle Küpler
Online Silahlı Çatışma

Online Silahlı Çatışma
Tenis Maçı

Tenis Maçı
Dövüş Kulübü

Dövüş Kulübü
Peri Elbise Giydirme

Peri Elbise Giydirme
Kedi Zuma

Kedi Zuma