Kale Savaşları

Kale Savaşları

Tuşlar:

fare
Kale Savaşları oyunu oyna. İki krallık savaşıyor. Ortaçağ topraklarında hüküm süren ülkeler arasında kıyasıya bir savaş başladı. Kule yıkma ve savunma savaşı 3D oyunu.

Nasıl Oynanır;

Yüklendikten sonra açılan kutudan sağdaki "local" yazan butona tıklıyoruz. Krallık haritasından kılıçla gösterilen yeri tıklayalım. Gelen kutuda "difficulty" ile zorluk seviyesi seçebiliyoruz. Buradan "play" butonları ile devfam edip oyuna başlayacağız. Öncelikle kale ve etrafındaki kuleleri geliştir. Çevrede ihtiyaç duyacağımız maddeleri üreten evleri inşa et ve köy kur. Kalede asker üret ve yetiştir. Yeterince güçlenip hazır olduğunda karşıdaki krallık topraklarına saldır. Savaş için gönderdiğin askerler zor durumda kaldığında geri çağır ve savunma durumuna geç. Saldırılara karşı iyi bir koruma için yapıları geliştir. Aşamalarını yükselterek bunu yapabilirsin. Bölüm aralarında da çeşitli geliştirmeler alınarak ordunu güçlendir. Kuvvetli askeri birlikler oluşturarak düşman kulelerini yık ve yerleşimlerini yok ederek toprakları fethet.

Oyun Türü;

Unity WebGL ile yapılmıştır. Eklenti istemeden açılır.

Oyunun Orijinal Adı;

Battle Towers

Raze 3

Raze 3