Köy Savunması

Köy Savunması

Tuşlar:

fare
Köy Savunması Oyunu. Köyünü savaşçı kabilenin saldırılarından koru. Savunmanı güçlendirmek için asker, suvari ve okçulardan ordu kur.

Nasıl Oynanır;

Üye olmadan oynamak için Play as guest butonlarına basalım. Menüden play butonuna basalım. Oyunun nasıl oynandığını gösteren bilgilendirme kutusu çıkacak. Ok yazısına basarak geçelim. Oyunda 4 zorluk dereceli harita var. Önce en kolay olan normal bölümden başlıyoruz. Normal yazılı kutuyu tıklayıp devam edelim. Şimdi oyun haritasındayız. Sol üst tarafta bulunan köyün üzerine tıklayalım. Ardından play butonuna basarak oyunu başlatıyoruz. Surla çevrili küçük bir kale köyümüz, çevresinde de ağaçlar ve madenler var. Oyunda her şeyi fare ile üzerine gelip bekleterek yapıyoruz. Faremizi ağaç ve madenlerin üzerine getirelim. Böylelikle ihtiyacımız olan puanları toplayacağız. Bazı altın madenlerinden daha hızlı puan toplanıyor. Sol üst köşede elimizde ne kadar altın ve ağaç olduğu yazıyor. Köyümüzün içinde boş daireler görüyorsunuz. Burası bizim asker yetiştirilen binaları inşa edeceğimiz topraklar. Faremizle üzerine gelip inşaatın bitmesini bekliyoruz. Hepsi bu. Asker yetiştirmek içinde yine bu binaların üzerine geliyoruz ve puanımız yettiği kadar asker ordumuza katılıyor. Köyde hazr yapılmış bir bina var. Bunun üzerine geldiğimizde yeni ve daha büyük bir bina, aynı zamanda daha güçlü bir duvar inşa ediliyor. Saldırgan kabile köye ulaştığında surları yıkmaya çalışacak. Sol alt köşedeki gösterge surun hasar durumu. Suru yıkmayı başarırlarsa köyü fethedip ele geçiriyorlar. Köy savunmamızın başarılı olması için tüm saldırıları durdurmalıyız. Sağ alt köşede kum saati ile kaç saldırı olacağı ve saldırının zamanını öğreniyoruz. Başarılı olduğumuzda köy savunması bir sonraki direniş için ilerliyor. Bölüm aralarında askeri gücümüzü geliştirecek özellikler alıyoruz. Savaş sırasında zayıflayan askerlere yardım için faremizle yaralı askerlerin üzerine gelip onları iyileştiriyor, ayrıca istilacı saldırganların üzerine gelip kılıcımızla savaşarak ordumuza destek olabiliyoruz. Köy savunmamız güçlendikçe istilacılar daha farklı savaşçılarla saldırıyorlar. Saldırgan kabileyi yenmek için yeni bir köyde daha savunma kurun ve savaşı kazanın.

İyi eğlenceler. OyunDedem.com

Battle Panic

Çiftlik Savunma

Çiftlik Savunma

Okçu Adam

Okçu Adam
Kale Fethetme

Kale Fethetme
Online Minecraft Savaşı 2

Online Minecraft Savaşı 2

Online 8 Top Bilardo

Online 8 Top Bilardo
Mücevher Birleştirme

Mücevher Birleştirme

Akıllı Çay Bardağı

Akıllı Çay Bardağı

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü
Hazel Bebek Hijyen

Hazel Bebek Hijyen
Hazel Bebek ve Kardeşi

Hazel Bebek ve Kardeşi
Hazel Bebek Çiçek Bakımı

Hazel Bebek Çiçek Bakımı
Hazel Bebek Diş Fırçalama

Hazel Bebek Diş Fırçalama
Hazel Bebek Spor Yapıyor

Hazel Bebek Spor Yapıyor
Hazel Bebek Doktor Oluyor

Hazel Bebek Doktor Oluyor
Hazel Bebek Astronot Kıyafeti

Hazel Bebek Astronot Kıyafeti
Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti

Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti
Hazel Bebek Ressam Elbisesi

Hazel Bebek Ressam Elbisesi
Hazel Bebek Mimar Elbisesi

Hazel Bebek Mimar Elbisesi
Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi

Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi
Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi

Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi
Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri

Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri
Hazel Bebek Okul Gösterisi

Hazel Bebek Okul Gösterisi
Hazel Bebek Okul Gezisi

Hazel Bebek Okul Gezisi
Hazel Bebek Anaokulu

Hazel Bebek Anaokulu
Hazel Bebek Hayvan Doktoru

Hazel Bebek Hayvan Doktoru
Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi

Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi
Hazel Bebek Kardeş Sürprizi

Hazel Bebek Kardeş Sürprizi
Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor

Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor
Hazel Bebek Doğum Günü

Hazel Bebek Doğum Günü
Hazel Bebek Bahçe Partisi

Hazel Bebek Bahçe Partisi
Hazel Bebek Doktorda

Hazel Bebek Doktorda
Hazel Bebek Plaj Partisi

Hazel Bebek Plaj Partisi
Hazel Bebek Banyo Temizliği

Hazel Bebek Banyo Temizliği
Hazel Bebek Sofra Adabı

Hazel Bebek Sofra Adabı
Hazel Bebek Cadılar Bayramı

Hazel Bebek Cadılar Bayramı