Küçük Tank Savaşı

Küçük Tank Savaşı

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d veya yön tuşları, ateş: fare
Küçük Tank Savaşı oyunu oyna. Minik tank sürücüsü kahraman bir asker olduğumuz bir savaş oyunu. Tankları patlat ve labirent yolu geç.

Nasıl Oynanır;

Verilen kahramanlık görevi karşımıza çıkan tank birliklerini tek bir tankla yok etmek. Düşman tankları siperlerin arkasına saklanabiliyor ve çevrede tankımız için çok sayıda engel bulunuyor. Tankımızla karşımıza çıkan ordunun tanklarını vurabilmek için tankların atış mesafemize girmesi gerekli, bu mesafe tankımızın çevresindeki çember ile gösteriliyor. çemberin içindeki tankları vurabiliyoruz. Eğer oyunda bütün tankları vurabilirsek bir üst tank savaş meydanına geçiyoruz. Oyunda üç zorluk seviyesi bulunuyor; oyun açılırken çıkan sayfadan kolaydan zora doğru easy, normal ve hard seçeneklerinden birini sçebiliyoruz. Oyun içerisinde vurduğumuz tanklardan geriye kalan kutularıda toplayıp gücümüzü artırıyoruz. Bölüm arasında tankımızı geliştirecek yeni araçlar alıyor ve güç bölümünden bu araçların özelliklerini artırıyoruz. Özellik geliştirme sayfasının sol kısmında tankın alt bölümü, sağ kısmında tankın atış yapılan bölümüne ait geliştirmeler bulunuyor. Bölümler ilerledikçe kullanabileceğimiz yeni tank araçları açılacaktır.

Crushing Spree

Tank Savaşları

Tank Savaşları