Savaş Cephesi

Savaş Cephesi

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d veya yön tuşları, ateş: fare, bomba: boşluk tuşu, diz çökme: c veya ctrl, koşma: shift, silah değiştirme: q, silah alma: f, durdurma: p
Savaş Cephesi oyunu oyna. İkinci Dünya Savaşı'nda silahlı asker ol. Cephede ordu ile birlikte savaş. Ülke takımlı 2. Dünya Savaşı yapma oyunu.

Nasıl Oynanır;

Yükleme tamamlandıktan sonra "play" butonuna basıyoruz. Oyunda üç farklı oynanış yer alıyor. İlerlemeli, özgür ve zombi etabı. Bölümlü oyun için "Campaign" menüsüne gireceğiz. Sayfada "next" butonundan ilerleyelim. Savaşta askerin kullanacağı silahı seçiyoruz. Bunuda yaptıktan sonra "start" butonu ile operasyon görevine başlıyoruz. İkinci Dünya Savaşı yıllarında asker olacağız. Ülke ve ordu adına cephede savaşıyoruz. Görevlerde 3 tane de yardımcı takım arkadaşımız oluyor. Bunlarla birlikte ekip halinde düşman ordusu ile savaşıyoruz. Savaş cephesinde her an bir düşman karşımıza çıkabilir. Dikkatli hareket ederek yolumuza çıkan askerleri vuracağız. Görevimiz bölgeyi düşman ordusunun elinden almak. Bol bol çatışmalı aksiyon içeren silahlı 2. Dünya Savaşı oyunu.

War Heroes: France 1944

Raze 3

Raze 3
Canavar Avcıları

Canavar Avcıları