Uzaylı Timi

Uzaylı Timi

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d, ateş: fare, silah değiştirme: q, mermi doldurma: r, durdurma: p
Alien Görevi Oyunu Oyna. Uzaylı istilasına karşı saldırı takımı iş başında. Komando timi için verilen kahramanlık görevi yok etmek. Görev senin.

Nasıl Oynanır;

Start game yazısını seçelim. Oyunun ana sayfasında birkaç ayar yapabileceğimiz seçenekler var. Direk bölümlü ilerlemeli oyuna girmek için campaign ve ardından play yazısını tıklayalım. Kısa bir tanıtım bölümüyle oyun başlayacak. 5 kişi vurduğumuzda bu bölümü geçiyoruz. Alien görevi oyununda üst kısımda marines(deniz kuvvetleri timi) ve Aliens(uzaylı canavarlar) yazılarıyla takımların skor durumları gösteriliyor. Alien saldırı timi olarak görevi tamamlamak için bu kısımda gösterilen skor durumlarının yanındaki sayıya ulaşmalıyız. Oyunun çeşitli yerlerinde cephane ve ilk yardım çantaları gibi özellikleri de toplayıp güç kazanıyoruz.

Alien Görevi oyununda farklı oynanış seçenekleride bulunuyor. Oyun kurmak için ana sayfadan custom match yazısını tıklıyoruz. Bu sayfadaki seçenekler şu şekilde; map kısmından oyun haritası seçimi yapılıyor(bu seçenek bölümlü oyundaki haritaları geçerek kullanılıyor), mode kısmından oynanış tarzı seçenekleri bulunuyor; skor mucadelesi, bayrak kapma, savunma, gibi çeşitli bölümlerden istediğimizi seçebiliyoruz. Goal kısmından bölümün hangi skorda sona ereceği, time limit kısmı bölümün ne kadar zaman süreceği, difficulty alien canavarların güç seviyesi, Alies canavar sayısını, enemy ise komando timindeki asker sayısını seçtiğimiz kısım. Oyuna istediğimiz kadar asker ve alien koyabiliriz. Savaş alanına yüzlerce asker koyma ve ordu kurma şansımız var. Bilgisayarımızın kapasitesine göre oyuna çok sayıda savaşçı koyarak tam bir savaş arenası alanına dönüştürebiliriz. Oyunda seçimlerimizi yaptığımızda play yazısıyla kurduğumuz oyunu başlatıyoruz. Oyunda çok savaşçı varken takılmasını önlemek için ana sayfadan settings kısmından gfx quality kısmını düşük ayar olan low olarak seçebiliriz. AlienGörevi oyununda komando timi askerlerinin üniforma ve silah teçhizatlarını seçebileceğimiz bir bölümde var. Ana sayfadaki profile kısmını tıkladığımızda buradaki seçenekleri değiştirerek kahraman askerlerimizin taşıyacağı araçları belirliyoruz.

Alien Attack Team

Hayvan Yapbozları 5

Hayvan Yapbozları 5
Şeker Birleştirme

Şeker Birleştirme

Online 8 Top Bilardo

Online 8 Top Bilardo
Mücevher Birleştirme

Mücevher Birleştirme

Akıllı Çay Bardağı

Akıllı Çay Bardağı

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü
Hazel Bebek Hijyen

Hazel Bebek Hijyen
Hazel Bebek ve Kardeşi

Hazel Bebek ve Kardeşi
Hazel Bebek Çiçek Bakımı

Hazel Bebek Çiçek Bakımı
Hazel Bebek Diş Fırçalama

Hazel Bebek Diş Fırçalama
Hazel Bebek Spor Yapıyor

Hazel Bebek Spor Yapıyor
Hazel Bebek Doktor Oluyor

Hazel Bebek Doktor Oluyor
Hazel Bebek Astronot Kıyafeti

Hazel Bebek Astronot Kıyafeti
Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti

Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti
Hazel Bebek Ressam Elbisesi

Hazel Bebek Ressam Elbisesi
Hazel Bebek Mimar Elbisesi

Hazel Bebek Mimar Elbisesi
Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi

Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi
Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi

Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi
Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri

Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri
Hazel Bebek Okul Gösterisi

Hazel Bebek Okul Gösterisi
Hazel Bebek Okul Gezisi

Hazel Bebek Okul Gezisi
Hazel Bebek Anaokulu

Hazel Bebek Anaokulu
Hazel Bebek Hayvan Doktoru

Hazel Bebek Hayvan Doktoru
Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi

Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi
Hazel Bebek Kardeş Sürprizi

Hazel Bebek Kardeş Sürprizi
Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor

Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor
Hazel Bebek Doğum Günü

Hazel Bebek Doğum Günü
Hazel Bebek Bahçe Partisi

Hazel Bebek Bahçe Partisi
Hazel Bebek Doktorda

Hazel Bebek Doktorda