Uzaylı Timi

Uzaylı Timi

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d, ateş: fare, silah değiştirme: q, mermi doldurma: r, durdurma: p
Alien Görevi Oyunu Oyna. Uzaylı istilasına karşı saldırı takımı iş başında. Komando timi için verilen kahramanlık görevi yok etmek. Görev senin.

Nasıl Oynanır;

Start game yazısını seçelim. Oyunun ana sayfasında birkaç ayar yapabileceğimiz seçenekler var. Direk bölümlü ilerlemeli oyuna girmek için campaign ve ardından play yazısını tıklayalım. Kısa bir tanıtım bölümüyle oyun başlayacak. 5 kişi vurduğumuzda bu bölümü geçiyoruz. Alien görevi oyununda üst kısımda marines(deniz kuvvetleri timi) ve Aliens(uzaylı canavarlar) yazılarıyla takımların skor durumları gösteriliyor. Alien saldırı timi olarak görevi tamamlamak için bu kısımda gösterilen skor durumlarının yanındaki sayıya ulaşmalıyız. Oyunun çeşitli yerlerinde cephane ve ilk yardım çantaları gibi özellikleri de toplayıp güç kazanıyoruz.

Alien Görevi oyununda farklı oynanış seçenekleride bulunuyor. Oyun kurmak için ana sayfadan custom match yazısını tıklıyoruz. Bu sayfadaki seçenekler şu şekilde; map kısmından oyun haritası seçimi yapılıyor(bu seçenek bölümlü oyundaki haritaları geçerek kullanılıyor), mode kısmından oynanış tarzı seçenekleri bulunuyor; skor mucadelesi, bayrak kapma, savunma, gibi çeşitli bölümlerden istediğimizi seçebiliyoruz. Goal kısmından bölümün hangi skorda sona ereceği, time limit kısmı bölümün ne kadar zaman süreceği, difficulty alien canavarların güç seviyesi, Alies canavar sayısını, enemy ise komando timindeki asker sayısını seçtiğimiz kısım. Oyuna istediğimiz kadar asker ve alien koyabiliriz. Savaş alanına yüzlerce asker koyma ve ordu kurma şansımız var. Bilgisayarımızın kapasitesine göre oyuna çok sayıda savaşçı koyarak tam bir savaş arenası alanına dönüştürebiliriz. Oyunda seçimlerimizi yaptığımızda play yazısıyla kurduğumuz oyunu başlatıyoruz. Oyunda çok savaşçı varken takılmasını önlemek için ana sayfadan settings kısmından gfx quality kısmını düşük ayar olan low olarak seçebiliriz. AlienGörevi oyununda komando timi askerlerinin üniforma ve silah teçhizatlarını seçebileceğimiz bir bölümde var. Ana sayfadaki profile kısmını tıkladığımızda buradaki seçenekleri değiştirerek kahraman askerlerimizin taşıyacağı araçları belirliyoruz.

Alien Attack Team

Tank Savaşları

Tank Savaşları