Fırtınalı Kale

Fırtınalı Kale

Tuşlar:

fare
Fırtınalı Kale oyunu oyna. Kale savaşları oyunumuzda rakip kaleye ve ordularına karşı savaşıyoruz. Askerlerini geliştir ve kaleye saldır.

Nasıl Oynanır;

Strateji, savunma ve saldırı üzerine kurulu oyunda kalemizin surları içerisine asker ve teknoloji üretme birimleri yerleştirerek ordumuzu geliştiriyoruz. Surların hemen arkasında askeri birimleri üretmek için gerekli yapılar, onun hemen arkasında teknoloji üreten binalar bulunuyor. Ürettiğimiz askerler rakip orduya ve kaleye saldırıya geçiyorlar. Askeri binaların üstüne tıkladığımızda asker üretme, yeni asker gönderme ve binayı yıkma gibi seçenekler çıkıyor. Kalemizin giriş kapısının üzerinde kule savunması yaparakta kalemize yaklaşan düşmanların vereceği hasarı engellemeye çalışıyoruz. Oyunun sol üst köşesinde de askerleri yol üzerinde ileri bir noktaya ışınlama ve ateş topu fırlatma gibi özellikleri kullanabileceğimiz araçlar var. Bölüm arasında shop kısmına tıklayıp ateş topları, kalemize yerleştirebileceğimiz bina çeşitleri ve yeni askeri birimler alacağız.

Stormy Castle

Tank Savaşları

Tank Savaşları