Komutan

Komutan

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d, ateş: fare, askerlere gideceği yeri söyleme: boşluk tuşu, silah değiştirme:q veya 0,1,2,3(klavyenin üst tarafındaki sayılardan), mermi doldurma: r, özel hareket: e, saldırı ve defans ayarları: f,g
Komutan Oyunu Oyna. Küçük bir ordu kur ve yönet. Savaş meydanında korkusuzca ilerle, aklın ve cesaretin ile liderliğini göster.

Nasıl Oynanır;

Continue ve start butonlarına basalım. Easy(kolay) ve normal(orta) zorluk seviyesi bölümleri bulunuyor. İlk önce easy bölümünü seçiyoruz. Bu bölümü bir süre oynadıktan sonra diğer bölümde oynanabilir olacaktır. Artık savaş komutanı olmaya hazırız. Kırmızı birliklere karşı mavi takımı yönetiyoruz. Sağa doğru ilerleyip oyunun hangi tuşlarla oynandığını gösteren bir tanıtım aşaması olacak. Yolun sonundaysa kırmızı ordunun karargahı bulunuyor. Oyun ekranının alt kısmında ordumuzu kurmak ve geliştirmek için çeşitli ayarlar var. Sol tarafta ilk sırada hareket ayarımız var. Askerlerimizin nerde duracağını ve nereye gideceği buradan belirleniyor. En üsten sırasıyla; saldırı, hızlı saldırı, savunma, komutanı takip edin ve olduğunuz yerde savunma yapın emirleri veriyoruz. Bu kısmın sağında asker üretme bölümü var. Asker resimlerinin üzerlerine tıklayıp ordumuzu büyütüyoruz. Resme iki kere tıkladığımızda üzerinde a harfi çıkacak. Bu puan kazanıldıkça sürekli orduya asker al demektir. Burada gelişmiş komando ve mekanik askerlerimiz olacak. Askerlerin gücü arttıkça onlara ödediğimiz puanda artıyor. Bu puanları rakip orduyu yok ederken geride kalan küplerden alıyoruz. Ordumuz rakibini yok ederken savaş meydanında ganimet mucadeleside yapılıyor. Komutan olarak en önde gitmeli ve toplayabildiğimiz kadar puan almaya çalışmalıyız. Çünkü ordunun topladığı puanla yalnızca asker üretiliyor. Bu puanı asker üretim yerinin üzerinde sarı yazıyla görebilirsiniz. Komutanın topladığı puansa bunun sağ tarafında mavi renkte coins yazısıyla gösteriliyor. Bu puanlarla en sağdaki simgelerden ordumuzu ve komutanın yeteneklerini geliştirme güçleri alıyoruz. Puanımızın altında da elimizdeki silahlar gösteriliyor. Oyunda kullanabileceğimiz bir diğer özellik ise yakınımızdaki askerlere emir vermek. Boşluk tuşuna bastığımızda çevremizdeki askerler istediğimiz noktaya gidiyorlar. Askerlere vereceğimiz bu emri komutanın puanını gösteren kısmın sağında bulunan 5 adet simgeden yapıyoruz. Yine orduya verdiğimiz emir gibi saldır, savunma yap, siper al, komutanı takip et ve karargahı koru emirleri verilebiliyor. Oyunda rakip karargahı yok etmek için olabildiğince büyük bir ordu kuruyoruz ve meydan savaşı başlıyor.

DR. Lee Uassault

Oyunu Oyna

Reklam

Benzer Oyunlar
Tabur Komutanı 2
Tabur Komutanı 2
Tabur Komutanı
Tabur Komutanı
Yıldız Gemisi Komutanı
Yıldız Gemisi Komutanı
Tankçı Asker
Tankçı Asker
Ordu Savaşı 8
Ordu Savaşı 8
Online Maden Avcısı
Online Maden Avcısı
Bombacı Robot 7
Bombacı Robot 7
Dünyanın Sonu
Dünyanın Sonu
Dev Örümcek
Dev Örümcek
Gemi Batırma
Gemi Batırma
Gerçek Savaş
Gerçek Savaş
Hava Savaşı 2
Hava Savaşı 2
Aynı Tür Oyunlar
Kale Savaşları

Kale Savaşları
Zombi Sürüsü

Zombi Sürüsü
GTA 5

GTA 5
Okçu Kral

Okçu Kral
Karanlıklar Ülkesi 2

Karanlıklar Ülkesi 2
Özel Ajan 2

Özel Ajan 2
Askeri Görev

Askeri Görev
Saklambaç

Saklambaç
Online Tank Büyütme

Online Tank Büyütme
Terörist Operasyonu

Terörist Operasyonu
2 Kişilik Sokak Düvüşü

2 Kişilik Sokak Düvüşü
Zombi Dünyası

Zombi Dünyası
Yeni Oyunlar
Boş Kale

Boş Kale
Kale Savaşları

Kale Savaşları
Zombi Sürüsü

Zombi Sürüsü
Bisikletli Adam

Bisikletli Adam
2 Kişilik Araba Yarışı 6

2 Kişilik Araba Yarışı 6
GTA 5

GTA 5
2 Kişilik Araba Parkuru

2 Kişilik Araba Parkuru
Küçük Dinazorlar 3

Küçük Dinazorlar 3
Araba Patlatma

Araba Patlatma
Hergün Yeni Yapboz

Hergün Yeni Yapboz
Balon Patlatan Ayı

Balon Patlatan Ayı
Kuğu Yapbozları

Kuğu Yapbozları
Gece Araba Sürme

Gece Araba Sürme
Gerçek Araba Sürme

Gerçek Araba Sürme
Koş Tavşan Koş

Koş Tavşan Koş
Kediye Şeker Yedirme

Kediye Şeker Yedirme
Engelli Koşu

Engelli Koşu
Hava Savunma

Hava Savunma
Okçu Kral

Okçu Kral
Online Satranç

Online Satranç
GTA 4

GTA 4
Zombi Görevi 2

Zombi Görevi 2
Çarpışan Toplar

Çarpışan Toplar
Maceracı Ayı

Maceracı Ayı
Karanlıklar Ülkesi 2

Karanlıklar Ülkesi 2
8 Top Bilardo

8 Top Bilardo
Penguen Yapbozları

Penguen Yapbozları
Dağ Yolu 2

Dağ Yolu 2
Online Araba Yarışı

Online Araba Yarışı
Gizemli Dünya

Gizemli Dünya
3D Bisiklet Yarışı 2

3D Bisiklet Yarışı 2
GTA 3

GTA 3
Motor Parkuru 13

Motor Parkuru 13
Ralli Yarışı

Ralli Yarışı
Koşan Çocuk

Koşan Çocuk
Şeker Patlatma

Şeker Patlatma
Yokuş Yarışı

Yokuş Yarışı
Özel Ajan 2

Özel Ajan 2
Askeri Görev

Askeri Görev
Saklambaç

Saklambaç
Koş Fred

Koş Fred
Online Tank Büyütme

Online Tank Büyütme
Yer Tahmin Etme

Yer Tahmin Etme
Terörist Operasyonu

Terörist Operasyonu
Mini Futbol

Mini Futbol