Komutan

Komutan

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d, ateş: fare, askerlere gideceği yeri söyleme: boşluk tuşu, silah değiştirme:q veya 0,1,2,3(klavyenin üst tarafındaki sayılardan), mermi doldurma: r, özel hareket: e, saldırı ve defans ayarları: f,g
Komutan Oyunu Oyna. Küçük bir ordu kur ve yönet. Savaş meydanında korkusuzca ilerle, aklın ve cesaretin ile liderliğini göster.

Nasıl Oynanır;

Continue ve start butonlarına basalım. Easy(kolay) ve normal(orta) zorluk seviyesi bölümleri bulunuyor. İlk önce easy bölümünü seçiyoruz. Bu bölümü bir süre oynadıktan sonra diğer bölümde oynanabilir olacaktır. Artık savaş komutanı olmaya hazırız. Kırmızı birliklere karşı mavi takımı yönetiyoruz. Sağa doğru ilerleyip oyunun hangi tuşlarla oynandığını gösteren bir tanıtım aşaması olacak. Yolun sonundaysa kırmızı ordunun karargahı bulunuyor. Oyun ekranının alt kısmında ordumuzu kurmak ve geliştirmek için çeşitli ayarlar var. Sol tarafta ilk sırada hareket ayarımız var. Askerlerimizin nerde duracağını ve nereye gideceği buradan belirleniyor. En üsten sırasıyla; saldırı, hızlı saldırı, savunma, komutanı takip edin ve olduğunuz yerde savunma yapın emirleri veriyoruz. Bu kısmın sağında asker üretme bölümü var. Asker resimlerinin üzerlerine tıklayıp ordumuzu büyütüyoruz. Resme iki kere tıkladığımızda üzerinde a harfi çıkacak. Bu puan kazanıldıkça sürekli orduya asker al demektir. Burada gelişmiş komando ve mekanik askerlerimiz olacak. Askerlerin gücü arttıkça onlara ödediğimiz puanda artıyor. Bu puanları rakip orduyu yok ederken geride kalan küplerden alıyoruz. Ordumuz rakibini yok ederken savaş meydanında ganimet mucadeleside yapılıyor. Komutan olarak en önde gitmeli ve toplayabildiğimiz kadar puan almaya çalışmalıyız. Çünkü ordunun topladığı puanla yalnızca asker üretiliyor. Bu puanı asker üretim yerinin üzerinde sarı yazıyla görebilirsiniz. Komutanın topladığı puansa bunun sağ tarafında mavi renkte coins yazısıyla gösteriliyor. Bu puanlarla en sağdaki simgelerden ordumuzu ve komutanın yeteneklerini geliştirme güçleri alıyoruz. Puanımızın altında da elimizdeki silahlar gösteriliyor. Oyunda kullanabileceğimiz bir diğer özellik ise yakınımızdaki askerlere emir vermek. Boşluk tuşuna bastığımızda çevremizdeki askerler istediğimiz noktaya gidiyorlar. Askerlere vereceğimiz bu emri komutanın puanını gösteren kısmın sağında bulunan 5 adet simgeden yapıyoruz. Yine orduya verdiğimiz emir gibi saldır, savunma yap, siper al, komutanı takip et ve karargahı koru emirleri verilebiliyor. Oyunda rakip karargahı yok etmek için olabildiğince büyük bir ordu kuruyoruz ve meydan savaşı başlıyor.

DR. Lee Uassault

Hayvan Yapbozları 5

Hayvan Yapbozları 5
Şeker Birleştirme

Şeker Birleştirme

Online 8 Top Bilardo

Online 8 Top Bilardo
Mücevher Birleştirme

Mücevher Birleştirme

Akıllı Çay Bardağı

Akıllı Çay Bardağı

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü
Hazel Bebek Hijyen

Hazel Bebek Hijyen
Hazel Bebek ve Kardeşi

Hazel Bebek ve Kardeşi
Hazel Bebek Çiçek Bakımı

Hazel Bebek Çiçek Bakımı
Hazel Bebek Diş Fırçalama

Hazel Bebek Diş Fırçalama
Hazel Bebek Spor Yapıyor

Hazel Bebek Spor Yapıyor
Hazel Bebek Doktor Oluyor

Hazel Bebek Doktor Oluyor
Hazel Bebek Astronot Kıyafeti

Hazel Bebek Astronot Kıyafeti
Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti

Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti
Hazel Bebek Ressam Elbisesi

Hazel Bebek Ressam Elbisesi
Hazel Bebek Mimar Elbisesi

Hazel Bebek Mimar Elbisesi
Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi

Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi
Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi

Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi
Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri

Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri
Hazel Bebek Okul Gösterisi

Hazel Bebek Okul Gösterisi
Hazel Bebek Okul Gezisi

Hazel Bebek Okul Gezisi
Hazel Bebek Anaokulu

Hazel Bebek Anaokulu
Hazel Bebek Hayvan Doktoru

Hazel Bebek Hayvan Doktoru
Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi

Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi
Hazel Bebek Kardeş Sürprizi

Hazel Bebek Kardeş Sürprizi
Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor

Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor
Hazel Bebek Doğum Günü

Hazel Bebek Doğum Günü
Hazel Bebek Bahçe Partisi

Hazel Bebek Bahçe Partisi
Hazel Bebek Doktorda

Hazel Bebek Doktorda