Lazerli Kule

Lazerli Kule

Tuşlar:

ateş: fare, silah değiştirme: 1,2,3,4, destek: q,w,e
Lazerli Kule oyunu. Gelişmiş silahlarla donatılmış kulemizi yok etmeye çalışan istilacılara karşı savaşıyoruz. Lazer topuyla kule savunma oyunu.

Nasıl Oynanır;

Play butonlarına tıklıyoruz. Daha sonra zorluk seviyesi seçimi yapılan sayfa açılacak. En kolayı easy. Seçimimizi yaptıktan sonra bölüm listesi gelecek. En üstteki 1. bölümü tıklayalım. Buradan sonra tanıtım kısmı var. Sağ üst köşedeki çarpı işaretinden geçelim. Oyun ekranına geldiğimizde bilgilendirme kutusunu ok yazılarına tıklayıp kapattığımızda oyun başlayacak. İstilacılar akın akın kuleye saldırı yapıyor. Bizde lazer topumuzla hepsini yok edeceğiz. Saldırı bölüklerinden birini tamamıyla yok ettiğimizde yeni bölüme geçiliyor. Bölüm aralarında alınan yıldız puanlarla lazerli kule için yeni silahlar ve güçlendirme araçları alalım. En alt taraftaki upgrades menüsüne tıklıyoruz ve listeden kullanmak istediklerimizi seçiyoruz. Lazerli kule savunmamıza geri dönelim. Oyunun üst kısmında güç göstergeleri, alt tarafta ise kullandığımız araçlar listeleniyor. Sayı ve harflerle hangileri alınabilecek buradan görebilirsiniz. Savunma sırasında kutuları da vurarak cephane ve güç alıyoruz. Lazerli Kule savunması yapın ve istilacılara karşı kulenizi koruyun.

Freedom Tower The Invasion 2

Kendini Savunma

Kendini Savunma

Çiftlik Savunma

Çiftlik Savunma

Okçu Adam

Okçu Adam
Kale Fethetme

Kale Fethetme
Online Minecraft Savaşı 2

Online Minecraft Savaşı 2
Online FPS Savaş

Online FPS Savaş
Online Askeri Savaş

Online Askeri Savaş
Kale Savaşları

Kale Savaşları
Okçu Kral

Okçu Kral
Askeri Görev

Askeri Görev
Özel Ekip

Özel Ekip
Hazine Koruyucuları

Hazine Koruyucuları