Savaşan Tanklar

Savaşan Tanklar

Tuşlar:

sürme: w,a,s,d veya yön tuşları, ateş: fare, top değiştirme: boşluk tuşu veya 1,2,3,4, durdurma: esc
Savaşan Tanklar oyunu oyna. Tankla savaş. Tankı sür ve savaşta düşman bölgesinde patlatma görevi yap. Süper tanklı savaşı oyunu.

Nasıl Oynanır;

Oyunun hangi dilde olacağının seçimini yapacağız. İngilizce için Eng yazılı bayrağı seçiyoruz. Play game yazısından devam edeceğiz. Sonraki sayfada play butonuna basılacak. Yeni oyun için new game butonundan devam ediliyor. Açıklamayı next ile geçeceğiz. Bölüm listesi gelecek. Alıştırma kısmından başlamak için tut. yazılı bölümü seçelim. Açıklama ve tank görevi içeriğinin gösterildiği sayfaları next ile geçiyoruz. Son olarak tankımıza malzeme alınan sayfada start yazısından oyun başlıyor.

Özel harekat askeri olarak tank süreceğiz. Düşman bölgesinde patlatma görevi verilecek. Bizde gidip rakip ordunun üs bölgesindeki bina ve araçları yok ediyoruz. Ne tarafa gideceğimiz sarı ok işareti ile gösterilecek. Bu yol bizi çıkış noktasına götürüyor. Görevde yokedilmesi istenen yerler ise kırmızı işaretle gösterilecek. Çıkış noktasına vardığımızda bu görevleri yapmış olmalıyız. Yolda düşman tank ve topçu savunması ile karşılacağız. Bunlarla tanklı savaş yaparak ilerliyoruz. Tankların savaşında çok güçlü bombalar ve füzeler kullanılıyor. Bizimde 4 çeşit füzemiz var. Hepsinin farklı farklı özellikleri bulunuyor. Yerine göre bunları kullanacağız. Yol üzerindeki cephane ve puanları toplamalıyız. Ayrıca yolda kayıt ve cephane alma binalarda var. Bunların içine girip oyunu kayıt edebilir ve yeni cephane alabilir, can hakkkımızı artırabiliriz. Bizimle savaşan tanklar syıca çok fazla. Bu yüzden hasar almamaya bakmalıyız. Tanklarla savaş ve görevi başar. Süper bir tank ile savaş oyunu.

Panzer Ops

Raze 3

Raze 3