hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, hedef alma: fare, bomba bırakma: b,z veya fare sol tuş, özel bomba: fare sol tuşa basılı tutup bırakma, toplu füze atma: n,x, mesaj gönderme: enter
Çok oyunculu savaşçı takımı oyunu. Arkadaşlarınız ve diğer oyuncularla takım halinde yardımlaşarak hareket edin ve savaşarak parkurları geçin.

Nasıl Oynanır;

Start game butonuna basalım. Kayıt olmadan oynamak için guest butonundan devam edelim. Şimdi açılan sayfa oyun odası listesi. Listeden bir oda seçebilir yada alttaki new game butonundan kendi odamızı açabiliriz. New game butonuna tıkladığımızda sonraki sayfada savaş alanlarından en sol taraftaki bölümü seçiyoruz. Savaş aracımızı ve özel gücü aldığımız sayfaya geldik. Bunlar puan kazandıkça alınıyor. Continue ve done butonuna bastığımızda oyun başlıyor. Düşman ordusunu yok ederek ilerleyeceğiz. Yolun sonuna kadar gidebilirsek karşımıza rakip ordunun en büyük savunma silahı çıkacak. Burda işimiz hiçte kolay değil! karşımıza her seferinde yeni bir sürpriz çıkacak. Göreceğimiz şey tam bir savaş canavarı. Düşmanı alt etmek ve yenmek için 3 can hakkımız var. Sol alt kısımda bomba sayısı gösteriliyor. Bunun en altındaki sarı gösterge ise güç durumumuz. Hasar alırsak burada sarı gösterge kısalır. Rakipleri vurmak kadar onların ateşinden kendimizi uzak tutmakta önemli. Yolun sonundaki canavara ulaştığımızda onu yok etmek için belli yerlerine ateş edilecek. Nasıl mı? En zayıf noktalarına ve üzerindeki silah sistemlerine hedef alarak. Biz ona zarar verdikçe en üst tarafta çıkacak olan yeşil çubuklu göstergeden gücünün azaldığını göreceksiniz. Savaşçı Takımı oyunu çok oyunculu oynanmak için yapılmış. Bu oyunda tek başımıza savaşı kazanmak yer almıyor! Yada işiniz şansa kalıyor diyelim. Tavsiyemiz hangi oda kalabalıksa ona girin. Arkadaşlarınızla yardımlaşıp hedefleri yok edin. Bu şekilde oyunun aksiyon dolu bir savaş oyununa dönüştüğünü göreceksiniz. Savaşçı takımınızı kurun ve orduları dize getirin.

Co-Op Toon Shooter: Rise of the Fleet

Tank Savaşları

Tank Savaşları