hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, hedef alma: fare, bomba bırakma: b,z veya fare sol tuş, özel bomba: fare sol tuşa basılı tutup bırakma, toplu füze atma: n,x, mesaj gönderme: enter
Çok oyunculu savaşçı takımı oyunu. Arkadaşlarınız ve diğer oyuncularla takım halinde yardımlaşarak hareket edin ve savaşarak parkurları geçin.

Nasıl Oynanır;

Start game butonuna basalım. Kayıt olmadan oynamak için guest butonundan devam edelim. Şimdi açılan sayfa oyun odası listesi. Listeden bir oda seçebilir yada alttaki new game butonundan kendi odamızı açabiliriz. New game butonuna tıkladığımızda sonraki sayfada savaş alanlarından en sol taraftaki bölümü seçiyoruz. Savaş aracımızı ve özel gücü aldığımız sayfaya geldik. Bunlar puan kazandıkça alınıyor. Continue ve done butonuna bastığımızda oyun başlıyor. Düşman ordusunu yok ederek ilerleyeceğiz. Yolun sonuna kadar gidebilirsek karşımıza rakip ordunun en büyük savunma silahı çıkacak. Burda işimiz hiçte kolay değil! karşımıza her seferinde yeni bir sürpriz çıkacak. Göreceğimiz şey tam bir savaş canavarı. Düşmanı alt etmek ve yenmek için 3 can hakkımız var. Sol alt kısımda bomba sayısı gösteriliyor. Bunun en altındaki sarı gösterge ise güç durumumuz. Hasar alırsak burada sarı gösterge kısalır. Rakipleri vurmak kadar onların ateşinden kendimizi uzak tutmakta önemli. Yolun sonundaki canavara ulaştığımızda onu yok etmek için belli yerlerine ateş edilecek. Nasıl mı? En zayıf noktalarına ve üzerindeki silah sistemlerine hedef alarak. Biz ona zarar verdikçe en üst tarafta çıkacak olan yeşil çubuklu göstergeden gücünün azaldığını göreceksiniz. Savaşçı Takımı oyunu çok oyunculu oynanmak için yapılmış. Bu oyunda tek başımıza savaşı kazanmak yer almıyor! Yada işiniz şansa kalıyor diyelim. Tavsiyemiz hangi oda kalabalıksa ona girin. Arkadaşlarınızla yardımlaşıp hedefleri yok edin. Bu şekilde oyunun aksiyon dolu bir savaş oyununa dönüştüğünü göreceksiniz. Savaşçı takımınızı kurun ve orduları dize getirin.

Co-Op Toon Shooter: Rise of the Fleet

Pilot Simulasyon

Pilot Simulasyon
Kamyon Şöförü

Kamyon Şöförü
Hayvan Yapbozları 7

Hayvan Yapbozları 7
Hayvan Yapbozları 6

Hayvan Yapbozları 6
Araba Çarpıştırma

Araba Çarpıştırma
Lazer Silahı

Lazer Silahı
Zombi Görevi 3

Zombi Görevi 3
Uçan Motorcu

Uçan Motorcu
Mayınlı Labirent

Mayınlı Labirent
Zor Savunma

Zor Savunma
Hayvan Yapbozları 5

Hayvan Yapbozları 5
Şeker Birleştirme

Şeker Birleştirme

Online 8 Top Bilardo

Online 8 Top Bilardo
Mücevher Birleştirme

Mücevher Birleştirme

Akıllı Çay Bardağı

Akıllı Çay Bardağı

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü
Hazel Bebek Hijyen

Hazel Bebek Hijyen
Hazel Bebek ve Kardeşi

Hazel Bebek ve Kardeşi
Hazel Bebek Çiçek Bakımı

Hazel Bebek Çiçek Bakımı
Hazel Bebek Diş Fırçalama

Hazel Bebek Diş Fırçalama
Hazel Bebek Spor Yapıyor

Hazel Bebek Spor Yapıyor
Hazel Bebek Doktor Oluyor

Hazel Bebek Doktor Oluyor
Hazel Bebek Astronot Kıyafeti

Hazel Bebek Astronot Kıyafeti
Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti

Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti
Hazel Bebek Ressam Elbisesi

Hazel Bebek Ressam Elbisesi
Hazel Bebek Mimar Elbisesi

Hazel Bebek Mimar Elbisesi
Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi

Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi
Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi

Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi
Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri

Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri
Hazel Bebek Okul Gösterisi

Hazel Bebek Okul Gösterisi