Virüs Savaşı

Virüs Savaşı

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d veya yön tuşları, ateş: fare
Virüs Savaşı Oyunu. Deney yapan doktorumuz bakteri ve virüsleri yok etmek için hastalık temizleyici hücre geliştirdi. Mikrop saldırılarına karşı savaşıyoruz.

Nasıl Oynanır;

Continue butonuna basıyoruz. Hikaye kısmını faremizle tıklayıp geçebiliriz. Ana sayfaya geldiğimizde new game butonu ile oyunu başlatacağız. Bakteri ve virüsler hastalık yapıyor. Doktor mikroplara karşı önleyici bir hücre üzerinde çalışırken mikroskopla inceleme yapıyor ve kendimizi virüs savaşı içerisinde buluyoruz. Hastalık temizleyici hücre olarak bakterileri ve zehirli virüsleri temizlemek bizim görevimiz. Savaş sırasında pek çok çeşit virüs ve bakteri bize saldırıyor. Küçük olanlar virüs, bakterilerin ise boyu daha büyük. Akın akın savunma hücremize saldıracaklar. Onları yok edip geriye kalan altınları toplayalım. Virüs saldırısı sırasında savaş alanında çeşitli paketler çıkıyor. Bunları alıp güçleniyoruz. Alınan her özelliğin belirli kullanım süreleri oluyor. Alt kısımdaki gösterge de yeşil renk bitene kadar alınan araçları kullanabiliyoruz. Kalan savunma ve can güçleri ise üst orta kısımdaki simgeleri ile belirtilecek. Bölüm aralarında savaşçı hücre için çeşitli geliştirmeler alıyoruz. Geliştirme sayfasının sağ alt köşesinden ise fare veya yön tuşları arasından hareket ettirme seçimi yapılabiliyor. Hücre ile savaşın ve hastalıklı virüsleri yok edin.

Disease Warrior: Rampage

Raze 3

Raze 3