güzel
yeni
Batı Cephesi 1914

Batı Cephesi 1914

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d, hedef alma ve ateş: fare, kılıç: boşluk tuşu, silah değiştirme: q veya 1,2,3,4,5 sayıları yada fare tekerleği, yerden silah alma: s, çift silahla iki yöne ateş atme: e, yuvarlanma: iki kere a veya d tuşları
Batı Cephesi oyunu oyna. Batı cephesinde savaş devam ediyor; yıl 1914. Komando askeri yönettiğimiz 1. dünya savaşı oyunu.

Nasıl Oynanır;

Play butonuna bastığımızda oyun başlıyor. Yönettiğimiz asker kılıçlı komando. Yani özel bir asker. Yapacağı görevde tam ona göre. Tek başına düşman ordusunun savunmasını yok etmek! Düşman ordusu çok güçlü. Ağır silahlar, çok sayıda asker, uçaklar, tanklar, helikopterler. Tam bir ordu. Komandomuz çok dikkatli olmalı. Askerlerin atışlarından kendimizi koruyup onları yok ederek ilerlememiz gerekiyor. Başlangıçta elimizde sadece bir silah ve 2 can hakkımız var. Sol üst köşede kalan can hakkımız yazıyor. Bu kısımdaki turuncu çubuk güç durumu, mavi çubuk zırh göstergesi. Komandomuzun kocaman bir kılıcı var. Bunu sırtında boşa taşımıyor tabiki! Üst kısımdaki yeşil çubuk dolduğunda istediğimiz zaman boşluk tuşuna basarak kısa süreliğine etrafımızdaki askerlere saldırı yapıyoruz. Komandomuz kullanacağı silah, cephane ve can haklarını düşman ordusundan alıyor. Yok ettiğimiz askerlerden kalan ve havadan düşen paketler cephane kaynağımız. Batı Cephesi 1914bölümlü bir oyun. 8 farklı cephe savaşı. Her cephede oldukça uzun. Sonuna kadar gidebilmek için can hakkımızı iyi korumalıyız. Yolun sonunda bizi hep zorlu bir düşman bekliyor olacak. Bizde çok zayıf sayılmayız düşmana karşı. Oyunda robot savaşçıyla ilerlediğimiz güzel bir bölüm var mesela. Düşman askerlerin canına okuyoruz. Bol aksiyonlu, maceralı ve sürprizlerle dolu bir komando asker savaşı oyunu.

Oyun Türü;

Flash ile yapılmıştır. Oyunu oynayabilmeniz için Adobe Flash eklentisinin yüklü olması veya izin vermeniz gerekmektedir.

Oyunun Orijinal Adı;

Wstern Front 1914

Oyunu Oyna

Aynı Tür Oyunlar