Bombacı Robot 7

Bombacı Robot 7

Tuşlar:

tek kişilik: hareket: yön tuşları, bomba bırakma: boşluk tuşu, 2 kişilik: 1. oyuncu: hareket: w,a,s,d, bomba bırakma: boşluk tuşu, 2. oyuncu: hareket: yön tuşları, bomba bırakma: enter, durdurma: p
Bombacı Robot 7 oyunu oyna. Tek ve 2 kişilik, bombacılar ile bomba yerleştirme ve patlatma oyunu. Rakiplerini bombala ve patlamadan kaç.

Nasıl Oynanır;

Oyunu Türkçe oynamak için sol üst köşedeki listeden TR simgeli Türk Bayrağını seçelim. Daha sonra başla butonuna tıklıyoruz. Çeşitli oynanış çeşitlerinin bulunduğu sayfa açılacak. Oyunda birbirinden farklı bir çok oynanış seçeneği bulunuyor. Bunlar sırasıyla; tüm düşmanları yok etmeye çalıştığımız atari modu, 10 düşmanı yok etme görevli asil savaş, 100 altın toplama görevli yeni pac-man, tüm yıldızları toplamamız istenen yıldız toplayıcısı ve 10 canavarı dondurma görevi verilen buz adam bölümlerinden oluşuyor. Buradan ok işaretleri ile oynamak istediğimiz bir bölümü seçiyoruz ve alt taraftaki ileri yazılı butona basarak devam edeceğiz. Şimdi de oyun ayarlarının yapıldığı sayfaya geldik. Burada oyuncular yazısının karşısında bir veya iki kişilik oynamak için seçeneklerden istediğimizi işaretlemeliyiz. Düşmanlar yazısının karşısında kaç tane rakip bombacı robot olmasını istedeğimizi seçiyoruz. Seviyeler kısmında kaç bölüm oynamak istediğimizi belirleyeceğiz. Arena kısmında savaş alanını seçiyoruz. Zorluk kısmında da tabiki rakip robotların ne kadar güçlü olmasını istiyorsak ona göre seçimimizi yapacağız. Ayarları yaptıktan sonra tamam yazılı butona basalım. Bombacı robotlar ve kıyafetleri bulunan bir sayfa açılacak. Elbise giydirmek için önce oyunda yıldız puanı toplamamız gerek. Bombacı robotlardan seçimimizi yapalım, 1. bombacı robotu seçtikten sonra 2. bombacımızı seçmek için robotların alt tarafındaki hareketli ok işaretine basıyoruz. Böylece 2. robot seçimini yaptıktan sonra oyunu başlat butonuna tıklayıp devam ediyoruz. Oyun başlarken yıldız puan toplamak için bazı görevler yazılı olarak bildiriliyor. Bu bilgilendirme kutusunu sürdür yazan butona basarak kapattıktan sonra oyun başlayacak. Bombacı Robotlar oyununu tam ekran oynamak isterseniz oyun sayfamızdaki tam ekran yapma butonunu kullanınız. Sol tarafta bombacıların resminin yanlarında can hakları, bomba ve topladıkları özellik sayıları yazıyor. Sol alt köşede ise oynanan seviye ve arena da savaş için geriye kalan süre yazacak. Oyunda istersek oynama tuşlarını değiştirebiliyoruz; Tuşları değiştirmek için ana sayfadaki nasıl oynanır butonuna basalım. Burada değiştirmek istediğimiz tuşun üzerine fare ile basalım ve yerine klavyeden kullanmak istediğimiz bir tuş seçelim. Oyunda blokları bombalarla patlattıktan sonra altlarından bazı özellikler çıkacak. Bunları da topladığımız da bombalama güçlerimiz artıyor. Güçlü patlamalar, hız, can, kalkan, bombayı itekleme, yenilmezlik özellikleri kazanılıyor. Alev silahı, şimşek silahı, çekiç, elektrik silahı, Thor'un çekici, buz silahı ve oyuncak bombası ise topladığımız nesnelerin bize kazandırdığı silahlar olacak. Geyik, at arabası, at ve kaykay ise oyun içerisinde sahip olabileceğimiz araçlar. Bombacı arenasında bombayı bırakıp kaçarak rakipleri alt etmeye çalışıyoruz. Beceri ve zekamızla bombalardan da kaçarak hayatta kalmak gerek. Yani bombala ve kaç. Yeni bombacı savaşında macera ve aksiyon dolu bölümler bulunuyor.

Oyun Türü;

HTML5 yapıdadır. Eklenti istemeden açılır.

Oyunun Orijinal Adı;

Bomb It 7

Piramit Hazineleri

Piramit Hazineleri
Dövüş Kulübü

Dövüş Kulübü
2 Kişilik Hazine Avcısı

2 Kişilik Hazine Avcısı
Altın Madencisi 2 Kişilik 2

Altın Madencisi 2 Kişilik 2
Küçük Dinazorlar 3

Küçük Dinazorlar 3

Akıllı Çay Bardağı

Akıllı Çay Bardağı

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü
Hazel Bebek Hijyen

Hazel Bebek Hijyen
Hazel Bebek ve Kardeşi

Hazel Bebek ve Kardeşi
Hazel Bebek Çiçek Bakımı

Hazel Bebek Çiçek Bakımı
Hazel Bebek Diş Fırçalama

Hazel Bebek Diş Fırçalama
Hazel Bebek Spor Yapıyor

Hazel Bebek Spor Yapıyor
Hazel Bebek Doktor Oluyor

Hazel Bebek Doktor Oluyor
Hazel Bebek Astronot Kıyafeti

Hazel Bebek Astronot Kıyafeti
Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti

Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti
Hazel Bebek Ressam Elbisesi

Hazel Bebek Ressam Elbisesi
Hazel Bebek Mimar Elbisesi

Hazel Bebek Mimar Elbisesi
Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi

Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi
Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi

Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi
Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri

Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri
Hazel Bebek Okul Gösterisi

Hazel Bebek Okul Gösterisi
Hazel Bebek Okul Gezisi

Hazel Bebek Okul Gezisi
Hazel Bebek Anaokulu

Hazel Bebek Anaokulu
Hazel Bebek Hayvan Doktoru

Hazel Bebek Hayvan Doktoru
Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi

Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi
Hazel Bebek Kardeş Sürprizi

Hazel Bebek Kardeş Sürprizi
Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor

Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor
Hazel Bebek Doğum Günü

Hazel Bebek Doğum Günü
Hazel Bebek Bahçe Partisi

Hazel Bebek Bahçe Partisi
Hazel Bebek Doktorda

Hazel Bebek Doktorda
Hazel Bebek Plaj Partisi

Hazel Bebek Plaj Partisi
Hazel Bebek Banyo Temizliği

Hazel Bebek Banyo Temizliği
Hazel Bebek Sofra Adabı

Hazel Bebek Sofra Adabı
Hazel Bebek Cadılar Bayramı

Hazel Bebek Cadılar Bayramı
Hazel Bebek Diş Ağrısı

Hazel Bebek Diş Ağrısı
Hazel Bebek Arkadaşıyla Oynuyor

Hazel Bebek Arkadaşıyla Oynuyor
Hazel Bebek Pasta Evi

Hazel Bebek Pasta Evi
Hazel Bebek El Sanatları

Hazel Bebek El Sanatları
Hazel Bebek Saç Kesimi

Hazel Bebek Saç Kesimi