Kahramanlık Görevi 2

Kahramanlık Görevi 2

Tuşlar:

hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, ateş: fare, kapı açma-silah değiştirme: shift veya q, mermi doldurma: r
Kahramanlık Görevi 2 oyunu oyna. Özel operasyon birliğimizdeki kahraman savaşçı askerler yeni tehlikeli görevlere gönderiliyor.

Nasıl Oynanır;

Bu kahramanlık görevi 2 oyunu içinde birlikteki en korkusuz komando asker oluyoruz. Görev sırasında operasyonda birlikteki kahraman askerlerle yardımlaşarak düşman askerlerini etkisiz hale getirip bölgeyi tamamen kontrol altına alarak verilen görevi başarıyla tamamlıyoruz. Kahramanlık Görevi 2 Oyunu ile göreve gittiğimizde dikkatli olmamız gerekiyor, tam bölgeyi ele geçirdik derken kahraman askerlerimiz takviye askerlerin saldırısıyla hakimiyeti kaybedebilir. Kahramanlık Görevi 2 Oyunu zorlu mucadelelerin yapıldığı bölümlerle bir önceki oyuna göre dahada geliştirilmiş bir oyun. Takım arkadaşlarımızla mavi birlik askerleri oluyoruz ve kırmızı birliği durdurmak için kahramanca görevimizi yerine getiriyoruz. Kahraman askerimiz görev sırasında mermi ve canı azaldığında çevredeki yedek kutularını toplayıp destek alıyor. Görev sırasında vurulduğunda bir kaç saniye aradan sonra tekrar kahramanca savaşmaya hazır hale gelen askerimizle özel birlik görevlerini yerine getiriyoruz. Oyunda askerimizi seçme şansımızda bulunuyor, askerimiz vurulduğunda oyunun alt orta kısmındaki 5 farklı asker seçeneğinden birini işaretleyip askerimizi değiştirebiliriz. Bölüm seçilen ana menüdeki sol alt köşedeki difficulty kısmından ise oyunun zorluk seviyesi belirlenebiliyor. Kahramanlık Görevi 2 Oyunu birçok oynanış şekliyle oynayabiliyoruz; oyunun ana sayfasında campaign(görevli bölüm) ve challenges(zorluk seviyesi artırılmış savaş alanı) oynanış seçenekleri dışında birde custom game menüsünden farklı oynanış çeşitleri ayarlayabiliyoruz. Yine ana sayfadan soldiers kısmından askerimizi ve kullanacağımız silahları düzenliyoruz. Ana sayfadaki custom game kısmında yine farklı oynanış çeşitleri seçebiliyoruz; resimli kısımdan bölüm seçip altındaki bölümlerdeki bayrak koruma, skor yarışı gibi oynanış çeşitlerini seçip bu kısımda ne kadar asker olacak, bölüm ne kadar asker vurulduğunda bitecek bu çeşit ayarlamalar yapıp sol alt köşedeki start ile oyuna başlıyoruz.

Strike Force Heroes 2

Raze 3

Raze 3