Kahramanlık Görevi 2

Kahramanlık Görevi 2

Tuşlar:

hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, ateş: fare, kapı açma-silah değiştirme: shift veya q, mermi doldurma: r
Kahramanlık Görevi 2 oyunu oyna. Özel operasyon birliğimizdeki kahraman savaşçı askerler yeni tehlikeli görevlere gönderiliyor.

Nasıl Oynanır;

Bu kahramanlık görevi 2 oyunu içinde birlikteki en korkusuz komando asker oluyoruz. Görev sırasında operasyonda birlikteki kahraman askerlerle yardımlaşarak düşman askerlerini etkisiz hale getirip bölgeyi tamamen kontrol altına alarak verilen görevi başarıyla tamamlıyoruz. Kahramanlık Görevi 2 Oyunu ile göreve gittiğimizde dikkatli olmamız gerekiyor, tam bölgeyi ele geçirdik derken kahraman askerlerimiz takviye askerlerin saldırısıyla hakimiyeti kaybedebilir. Kahramanlık Görevi 2 Oyunu zorlu mucadelelerin yapıldığı bölümlerle bir önceki oyuna göre dahada geliştirilmiş bir oyun. Takım arkadaşlarımızla mavi birlik askerleri oluyoruz ve kırmızı birliği durdurmak için kahramanca görevimizi yerine getiriyoruz. Kahraman askerimiz görev sırasında mermi ve canı azaldığında çevredeki yedek kutularını toplayıp destek alıyor. Görev sırasında vurulduğunda bir kaç saniye aradan sonra tekrar kahramanca savaşmaya hazır hale gelen askerimizle özel birlik görevlerini yerine getiriyoruz. Oyunda askerimizi seçme şansımızda bulunuyor, askerimiz vurulduğunda oyunun alt orta kısmındaki 5 farklı asker seçeneğinden birini işaretleyip askerimizi değiştirebiliriz. Bölüm seçilen ana menüdeki sol alt köşedeki difficulty kısmından ise oyunun zorluk seviyesi belirlenebiliyor. Kahramanlık Görevi 2 Oyunu birçok oynanış şekliyle oynayabiliyoruz; oyunun ana sayfasında campaign(görevli bölüm) ve challenges(zorluk seviyesi artırılmış savaş alanı) oynanış seçenekleri dışında birde custom game menüsünden farklı oynanış çeşitleri ayarlayabiliyoruz. Yine ana sayfadan soldiers kısmından askerimizi ve kullanacağımız silahları düzenliyoruz. Ana sayfadaki custom game kısmında yine farklı oynanış çeşitleri seçebiliyoruz; resimli kısımdan bölüm seçip altındaki bölümlerdeki bayrak koruma, skor yarışı gibi oynanış çeşitlerini seçip bu kısımda ne kadar asker olacak, bölüm ne kadar asker vurulduğunda bitecek bu çeşit ayarlamalar yapıp sol alt köşedeki start ile oyuna başlıyoruz.

Strike Force Heroes 2

Hayvan Yapbozları 5

Hayvan Yapbozları 5
Şeker Birleştirme

Şeker Birleştirme

Online 8 Top Bilardo

Online 8 Top Bilardo
Mücevher Birleştirme

Mücevher Birleştirme

Akıllı Çay Bardağı

Akıllı Çay Bardağı

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü
Hazel Bebek Hijyen

Hazel Bebek Hijyen
Hazel Bebek ve Kardeşi

Hazel Bebek ve Kardeşi
Hazel Bebek Çiçek Bakımı

Hazel Bebek Çiçek Bakımı
Hazel Bebek Diş Fırçalama

Hazel Bebek Diş Fırçalama
Hazel Bebek Spor Yapıyor

Hazel Bebek Spor Yapıyor
Hazel Bebek Doktor Oluyor

Hazel Bebek Doktor Oluyor
Hazel Bebek Astronot Kıyafeti

Hazel Bebek Astronot Kıyafeti
Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti

Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti
Hazel Bebek Ressam Elbisesi

Hazel Bebek Ressam Elbisesi
Hazel Bebek Mimar Elbisesi

Hazel Bebek Mimar Elbisesi
Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi

Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi
Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi

Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi
Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri

Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri
Hazel Bebek Okul Gösterisi

Hazel Bebek Okul Gösterisi
Hazel Bebek Okul Gezisi

Hazel Bebek Okul Gezisi
Hazel Bebek Anaokulu

Hazel Bebek Anaokulu
Hazel Bebek Hayvan Doktoru

Hazel Bebek Hayvan Doktoru
Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi

Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi
Hazel Bebek Kardeş Sürprizi

Hazel Bebek Kardeş Sürprizi
Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor

Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor
Hazel Bebek Doğum Günü

Hazel Bebek Doğum Günü
Hazel Bebek Bahçe Partisi

Hazel Bebek Bahçe Partisi
Hazel Bebek Doktorda

Hazel Bebek Doktorda