Kahramanlık Görevi 3

Kahramanlık Görevi 3

Tuşlar:

hareket: w,a,s,d veya yön tuşları, ateş: fare, silah değiştirme: q veya shift, mermi doldurma: r, makinalı silah yerleştirme: e
Kahramanlık Görevi 3 oyunu oyna. Saldırı özel timi yeni göreve gidiyor. Savaşçı asker için kahramanlık yapma zamanı! Takım savaşı oyunu.

Nasıl Oynanır;

Play butonuna basacağız. Tanıtımları skip butonundan geçebiliriz. Tekrar play butonuna basıyoruz. El işareti ile gösterilen select squad butonuna basalım. Oyuncu seçim sayfasında start mission butonuna bastığımızda oyun ilk görevle başlayacak. Bİrkaç bölüm alıştırma şeklinde geçecek. İlk bölümde yapmamız gereken 7 puan kazanmak. Rakibi her yok ettiğimizde bir puan alacağız. Takım puanları sol üst köşede yazacak. Sağ üst köşede ise harita gösteriliyor. Bizim yerimiz sarı nokta ile belirtilecek. Sağ alt köşede mermi sayısı ve makinalı tüfek yerleştirebilmemiz için gerekli enerji miktarı belirtiliyor. Makinalı tüfek yerleştirebileceğimiz zaman burada bir işaret çıkacaktır. Savaş alanındaki kutuları alarak mermi elde ediyoruz. Bölümü geçince el işareti ile gösterilen yerlere tıklayıp devam edelim. Yeni bir takım arkadaşı daha oyuna ekleyeceğiz. Daha sonrada missions yazılı butondan görev haritasına geçiş yapalım. Burada istediğimiz bölümü yeniden de oynayabiliyoruz. Ayrıca normal yazılı kısımdan zorluk kolaylık ayarıda yapılabilecek. Başlatma butonundan yeni bölüme geçebiliriz. Özel tim askerleri 2. görevde bayrak kapma savaşı yapacak. Amacımız bayrakları elimizde tutarak puan toplamak. Oyuncu sayısı giderek çoğaldıkça oyun yavaşlayabilir. Bu yüzden esc tuşu ile açılan oyun ayarlarından grafik ve efekt kalitelerini düşürelim.

Özel harekat kahramanları görevleri başarı ile tamamladıkça ekibe yeni savaşçılar katılacak. AYnı zamanda komandolar yeni teçhizatlarla donatılıp ateş gücümüzü artıracağız. Saldırı timi hazır. Şimdi görev zamanı. Kahramanlık yap ve cesaretini göster.

Strike Force Heroes 3

Raze 3

Raze 3