Krallık Askerleri

Krallık Askerleri

Tuşlar:

hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, saldırı: z veya j, özel yetenekler: x,c veya k,l
Krallık Askerleri oyunu oyna. İki krallık savaşıyor. Bir tarafta kahraman bir asker ve arkadaşları, diğer tarafta canavar krallığının ordusu. Kılıçla savaş yapma oyunu.

Nasıl Oynanır;

Yükleme tamamlandıktan sonra çıkan play butonuna basalım. Sonraki sayfada tekrar play yazısından devam ediyoruz. Üzerinde new game yazan kutulardan herhangi birine basalım. Krallığı fethetme görevimizi gösteren bir resim açılacak. Accept butonundan burayı geçiyoruz. Son olarak oyun yardımı çıkıyor. Next ve advance butonlarından yardımı kapatıyoruz ve oyunumuz başlıyor.

Krallığın kahramanları kötü kralı ve ordusunu yok edip topraklarını fethetmek için yola çıktı. Akıncı kahramanlarımızın lideri önde giderek tek başına savaşı başlatacak. Savaşın ilerleyen bölümlerinde arkadaşlarımızda bize katılıyor. Kötü krallık ise bizim güçlenmemize önlem alıp yeni canavarları üzerimize gönderecek.

Savaş meydanında iki ordu düşmanın tamamını yok edene kadar mucadele edecek. Bizim yönettiğimiz asker ilk savaşlarda çok güçsüz, onu geliştirip savaşçı özelliklerini güçlendirmeliyiz. Buda savaşıp puan toplamakla oluyor. Bölüm başlarken mucadelede alınacak puanlar gösteriliyor. Ayrıca savaştaki başarıya göre yeni madalyalar alınıyor ve bunlarda puana dönüşüyor. Oyunun sağ alt köşesinde askeri güçlerimiz yer alıyor. İlki kılıç ve istediğimiz zaman kullanabiliyoruz. Diğer ikisi ise özel dövüş yetenekleri. Belli aralıklarla kullanılabiliyor. Savaşta yokettiğimiz düşman sayısı sol üst kısımda kılıcın yanında yazıyor. Bir sonraki bölüme geçmek için düşman ordusunu yok etmeliyiz. Çok güçlü bir orduyla karşılaşırsak puan toplamak için önceki bölümleri tekrar oynayabiliriz. Başka bir puan toplama yöntemi ise savaş meydanındaki özel görevleri yerine getirmek. Bu oyunlar için bölüm arasındaki savaş haritasından oynamak istediğimiz yeri seçiyoruz. Açılan kutunun sol alt köşesinde 3 tane görev yer alıyor. İlki bölümü geçmek için yaptığımız savaş. Diğer ikisi ise puan toplamak için görevlerden oluşuyor. İstediğimizi seçip savaşarak alınan puanlarla gücümüzü artırıyoruz.

Bölüm aralarında eğer üzerinde ünlem işareti varsa önce kral tacı resminin olduğu achievements yazılı kutuya tıklıyoruz. Daha sonra yukarı tarafta üzerinde sarı nokta bulunan sayfarı açacağız. Açılan listelerden claim yazılı butonlara bastığımızda yeni puanlar kazanıyoruz. Puanları kullanmak için upgrades yazılı kutuyu tıklayacağız. Askerler arasında geçiş yapmak için üst kısımdaki simgeleri kullanıyoruz. İlk açılan bizim yönettiğimiz askerin özellikleri. Hangi güçlerini artırmak istiyorsak onları seçiyoruz. Tekrar savaş alanına dönmek için stage select butonundan haritaya geçiyoruz. Oyun başlarken mücevher simelerinin olduğu bir kutu açılıyor. Buradanda bazı güçlendirme destekleri alabiliyoruz.

Mighty Knight

Oyunu Oyna

Reklam

Benzer Oyunlar
Krallık Yolu
Krallık Yolu
Krallık Savunması
Krallık Savunması
Krallık Sınırları
Krallık Sınırları
Krallık Kule Savunma
Krallık Kule Savunma
Korsanları Yoket
Korsanları Yoket
Online Minecraft Savaşı 11
Online Minecraft Savaşı 11
Uzaylı İstilacı
Uzaylı İstilacı
Ordu Savaşı 6
Ordu Savaşı 6
Bombacı Robot 7
Bombacı Robot 7
Kötü Haydutlar 2
Kötü Haydutlar 2
Gezegen Savaşları
Gezegen Savaşları
Krallığı Koru
Krallığı Koru
Aynı Tür Oyunlar
Kale Savaşları

Kale Savaşları
Zombi Sürüsü

Zombi Sürüsü
GTA 5

GTA 5
Okçu Kral

Okçu Kral
Karanlıklar Ülkesi 2

Karanlıklar Ülkesi 2
Özel Ajan 2

Özel Ajan 2
Askeri Görev

Askeri Görev
Saklambaç

Saklambaç
Online Tank Büyütme

Online Tank Büyütme
Terörist Operasyonu

Terörist Operasyonu
2 Kişilik Sokak Düvüşü

2 Kişilik Sokak Düvüşü
Zombi Dünyası

Zombi Dünyası
Yeni Oyunlar
Boş Kale

Boş Kale
Kale Savaşları

Kale Savaşları
Zombi Sürüsü

Zombi Sürüsü
Bisikletli Adam

Bisikletli Adam
2 Kişilik Araba Yarışı 6

2 Kişilik Araba Yarışı 6
GTA 5

GTA 5
2 Kişilik Araba Parkuru

2 Kişilik Araba Parkuru
Küçük Dinazorlar 3

Küçük Dinazorlar 3
Araba Patlatma

Araba Patlatma
Hergün Yeni Yapboz

Hergün Yeni Yapboz
Balon Patlatan Ayı

Balon Patlatan Ayı
Kuğu Yapbozları

Kuğu Yapbozları
Gece Araba Sürme

Gece Araba Sürme
Gerçek Araba Sürme

Gerçek Araba Sürme
Koş Tavşan Koş

Koş Tavşan Koş
Kediye Şeker Yedirme

Kediye Şeker Yedirme
Engelli Koşu

Engelli Koşu
Hava Savunma

Hava Savunma
Okçu Kral

Okçu Kral
Online Satranç

Online Satranç
GTA 4

GTA 4
Zombi Görevi 2

Zombi Görevi 2
Çarpışan Toplar

Çarpışan Toplar
Maceracı Ayı

Maceracı Ayı
Karanlıklar Ülkesi 2

Karanlıklar Ülkesi 2
8 Top Bilardo

8 Top Bilardo
Penguen Yapbozları

Penguen Yapbozları
Dağ Yolu 2

Dağ Yolu 2
Online Araba Yarışı

Online Araba Yarışı
Gizemli Dünya

Gizemli Dünya
3D Bisiklet Yarışı 2

3D Bisiklet Yarışı 2
GTA 3

GTA 3
Motor Parkuru 13

Motor Parkuru 13
Ralli Yarışı

Ralli Yarışı
Koşan Çocuk

Koşan Çocuk
Şeker Patlatma

Şeker Patlatma
Yokuş Yarışı

Yokuş Yarışı
Özel Ajan 2

Özel Ajan 2
Askeri Görev

Askeri Görev
Saklambaç

Saklambaç
Koş Fred

Koş Fred
Online Tank Büyütme

Online Tank Büyütme
Yer Tahmin Etme

Yer Tahmin Etme
Terörist Operasyonu

Terörist Operasyonu
Mini Futbol

Mini Futbol