Krallık Askerleri

Krallık Askerleri

Tuşlar:

hareket: yön tuşları veya w,a,s,d, saldırı: z veya j, özel yetenekler: x,c veya k,l
Krallık Askerleri oyunu oyna. İki krallık savaşıyor. Bir tarafta kahraman bir asker ve arkadaşları, diğer tarafta canavar krallığının ordusu. Kılıçla savaş yapma oyunu.

Nasıl Oynanır;

Yükleme tamamlandıktan sonra çıkan play butonuna basalım. Sonraki sayfada tekrar play yazısından devam ediyoruz. Üzerinde new game yazan kutulardan herhangi birine basalım. Krallığı fethetme görevimizi gösteren bir resim açılacak. Accept butonundan burayı geçiyoruz. Son olarak oyun yardımı çıkıyor. Next ve advance butonlarından yardımı kapatıyoruz ve oyunumuz başlıyor.

Krallığın kahramanları kötü kralı ve ordusunu yok edip topraklarını fethetmek için yola çıktı. Akıncı kahramanlarımızın lideri önde giderek tek başına savaşı başlatacak. Savaşın ilerleyen bölümlerinde arkadaşlarımızda bize katılıyor. Kötü krallık ise bizim güçlenmemize önlem alıp yeni canavarları üzerimize gönderecek.

Savaş meydanında iki ordu düşmanın tamamını yok edene kadar mucadele edecek. Bizim yönettiğimiz asker ilk savaşlarda çok güçsüz, onu geliştirip savaşçı özelliklerini güçlendirmeliyiz. Buda savaşıp puan toplamakla oluyor. Bölüm başlarken mucadelede alınacak puanlar gösteriliyor. Ayrıca savaştaki başarıya göre yeni madalyalar alınıyor ve bunlarda puana dönüşüyor. Oyunun sağ alt köşesinde askeri güçlerimiz yer alıyor. İlki kılıç ve istediğimiz zaman kullanabiliyoruz. Diğer ikisi ise özel dövüş yetenekleri. Belli aralıklarla kullanılabiliyor. Savaşta yokettiğimiz düşman sayısı sol üst kısımda kılıcın yanında yazıyor. Bir sonraki bölüme geçmek için düşman ordusunu yok etmeliyiz. Çok güçlü bir orduyla karşılaşırsak puan toplamak için önceki bölümleri tekrar oynayabiliriz. Başka bir puan toplama yöntemi ise savaş meydanındaki özel görevleri yerine getirmek. Bu oyunlar için bölüm arasındaki savaş haritasından oynamak istediğimiz yeri seçiyoruz. Açılan kutunun sol alt köşesinde 3 tane görev yer alıyor. İlki bölümü geçmek için yaptığımız savaş. Diğer ikisi ise puan toplamak için görevlerden oluşuyor. İstediğimizi seçip savaşarak alınan puanlarla gücümüzü artırıyoruz.

Bölüm aralarında eğer üzerinde ünlem işareti varsa önce kral tacı resminin olduğu achievements yazılı kutuya tıklıyoruz. Daha sonra yukarı tarafta üzerinde sarı nokta bulunan sayfarı açacağız. Açılan listelerden claim yazılı butonlara bastığımızda yeni puanlar kazanıyoruz. Puanları kullanmak için upgrades yazılı kutuyu tıklayacağız. Askerler arasında geçiş yapmak için üst kısımdaki simgeleri kullanıyoruz. İlk açılan bizim yönettiğimiz askerin özellikleri. Hangi güçlerini artırmak istiyorsak onları seçiyoruz. Tekrar savaş alanına dönmek için stage select butonundan haritaya geçiyoruz. Oyun başlarken mücevher simelerinin olduğu bir kutu açılıyor. Buradanda bazı güçlendirme destekleri alabiliyoruz.

Mighty Knight

Hayvan Yapbozları 5

Hayvan Yapbozları 5
Şeker Birleştirme

Şeker Birleştirme

Online 8 Top Bilardo

Online 8 Top Bilardo
Mücevher Birleştirme

Mücevher Birleştirme

Akıllı Çay Bardağı

Akıllı Çay Bardağı

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü

Hazel Bebek Arkadaşlık Günü
Hazel Bebek Hijyen

Hazel Bebek Hijyen
Hazel Bebek ve Kardeşi

Hazel Bebek ve Kardeşi
Hazel Bebek Çiçek Bakımı

Hazel Bebek Çiçek Bakımı
Hazel Bebek Diş Fırçalama

Hazel Bebek Diş Fırçalama
Hazel Bebek Spor Yapıyor

Hazel Bebek Spor Yapıyor
Hazel Bebek Doktor Oluyor

Hazel Bebek Doktor Oluyor
Hazel Bebek Astronot Kıyafeti

Hazel Bebek Astronot Kıyafeti
Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti

Hazel Bebek Öğretmen Kıyafeti
Hazel Bebek Ressam Elbisesi

Hazel Bebek Ressam Elbisesi
Hazel Bebek Mimar Elbisesi

Hazel Bebek Mimar Elbisesi
Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi

Hazel Bebek Arkeolog Elbisesi
Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi

Hazel Bebek Muhasebeci Elbisesi
Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri

Hazel Bebek Hostes Kıyafetleri
Hazel Bebek Okul Gösterisi

Hazel Bebek Okul Gösterisi
Hazel Bebek Okul Gezisi

Hazel Bebek Okul Gezisi
Hazel Bebek Anaokulu

Hazel Bebek Anaokulu
Hazel Bebek Hayvan Doktoru

Hazel Bebek Hayvan Doktoru
Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi

Hazel Bebek Fotoğraf Çekimi
Hazel Bebek Kardeş Sürprizi

Hazel Bebek Kardeş Sürprizi
Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor

Hazel Bebek Kardeşi Aşı Oluyor
Hazel Bebek Doğum Günü

Hazel Bebek Doğum Günü
Hazel Bebek Bahçe Partisi

Hazel Bebek Bahçe Partisi
Hazel Bebek Doktorda

Hazel Bebek Doktorda