Pirana Balığı 3

Pirana Balığı 3

Tuşlar:

fare
Pirana Balığı 3 oyunu oyna. Tehlikeli bir vahşi piranayı yönet. Aç olan balığı besle ve büyüt. Korku dolu bir katil pirana saldırısı oyunu.

Nasıl Oynanır;

İlk olarak "play" butonuna basıyoruz. Şimdi de "go" yazan butondan devam edilecek. Bölüm görevinin ne olduğu yazacak. Altında ise hava durumu bilgileri veriliyor. Yine "go" butonuna basarak sayfayı geçiyoruz. Ne yapmamız gerektiği resimli olarak gösteriliyor. Kenarındaki "go" butonundan kapatıp oyuna başlıyoruz. Vahşi pirana denizde ne bulursa saldırıyor. Tabi onunda yiyemediği bazı tehlikeli canlılar olacak. İlk bölümde iki tane sandalı batırıyoruz. İnsan yiyen katil pirana suya düşenleri parçalıyor. Bu yönüyle tam bir korku oyunu. Sonraki bölümlerde de buna benzer görevler yapılacak. Görevi geçmek için sol üst köşedeki süre dolmadan istenilenleri yapmalıyız. Aç piranayı hızlıca besle. Kazanılan puanlarla daha saldırgan koca dişli bir balık oluştur. Pirana saldırısı oyunu.

Feed Us 3

Raze 3

Raze 3