Süper Tank

Süper Tank

Tuşlar:

sürme: w,a,s,d veya yön tuşları, ateş: fare
Süper Tank oyunu oyna. Küçük tanklar savaşıyor. Yeni atari tank savunma savaşı oyunu. Tankla savaş ve üs bölgesini savun. Bombaları ve tankları patlat.

Nasıl Oynanır;

Play yazısına tıklıyoruz. Battle butonundan devam edeceğiz. Ok resmine ve tekrar battle butonuna basarak ilerlediğimizde oyun başlıyor. İlk olarak deneme bölümü oynayacağız. Küçük tankı sürelim. Önümüzdeki blokları patlatarak ilerleyelim. Oyun alanının ortasında bulunan savunma silahının yanına gidiyoruz. Tam yanına gelip bir kaç saniye bekledikten sonra silah çalışır hale gelecek. Daha sonra saldıran düşman tankları ile savaşıyoruz. Hepsini patlatıp yeni bölüme geçeceğiz. Savaşırken bomba kutularını patlatıp geride kalan puanları topluyoruz. Bunlarla bölüm arasında minik tankımızın özelliklerini geliştireceğiz. Oyun alanındaki cephane kutularınıda alıp kullanabiliyoruz. Amacımız üs bölgesini saldırılara karşı korumak. Kaç tane tank saldıracak sağ üst köşede yazıyor. Sol üst köşede ise kalan can hakkımız gösterilecek. Tankla bölge savunması yap. Haydi bakalım, tanklar savaşıyor. Atari oyunlarına benzer yeni tanklı savunma yapma oyunu.

Super Battle City

Çiftlik Savunma

Çiftlik Savunma

Okçu Adam

Okçu Adam
Kale Fethetme

Kale Fethetme
Online Minecraft Savaşı 2

Online Minecraft Savaşı 2
Online FPS Savaş

Online FPS Savaş
Online Askeri Savaş

Online Askeri Savaş
Kale Savaşları

Kale Savaşları
Okçu Kral

Okçu Kral
Askeri Görev

Askeri Görev
Özel Ekip

Özel Ekip
Hazine Koruyucuları

Hazine Koruyucuları
Viking Savunma

Viking Savunma