Tank Gezisi

Tank Gezisi

Tuşlar:

hareket: a,d veya sol-sağ yön tuşları, ateş: fare, yeniden başlatma: r
Tank Gezisi oyunu oyna. Yokedici yeşil tank ile füze, lazerler ve saldırgan robotlarla donatılmış tuzaklı yollardan savaşarak geçin. Süper savaş tankı oyunu.

Nasıl Oynanır;

Ok işaretlerine tıklıyoruz. Bölüm listesi açılacak. 1. bölümü seçtiğimizde oyun başlıyor. Tank görevimiz yıldızları toplamak. Tüm bölümlerde 3 yıldızı da topladığımızda bölüm listesinin sonunda bulunan 3 yeni parkur da oynanabiliyor. Bunun dışında bölümleri geçmek için yıldızları toplamak mecburi değil. Üzerinde exit yazılı ışıklı çıkış kapısına ulaştığımızda bölümü geçiyoruz. Oyun aralarında yapımcıya ait reklamlar çıkabilir, kısa süre sonra oyun kaldığınız yerden devam edecektir.

Tankımızın çıkış noktasına gitmesini engellemeye çalışan robot araçlar ile savaşacağız. Tankın saldırılara hedef olmaması için hızlıca nişan alıp atış yaparak araçları patlatın. Robot araçlar bizi gördükleri anda hücum edeceklerdir. Kendimizi savunmak için yavaş yavaş yolumuzdaki hedefleri yok ederek ilerlemek tankımızı hasar almaktan koruyacak. Biraz tank ustası olmamız gereken zorlu bölümler bizi bekliyor.

Yıldızlar ve cephane kutularını alıyoruz. Bunların yanında kutuları da patlatalım. İçlerinden yine cephane ve tankı onaran yardım malzemeleri çıkıyor. Bölüm aralarında toplanılan puanlarla tankımızı güçlendireceğiz. Oyunu başlatmadan garage yazılı butona bastığımızda tankımızın paletleri ve topunu geliştireceğimiz iki seçenek çıkacak.

Tank Travel

Raze 3

Raze 3